Home Maatschappij Team Omzetcoach.nl belde 7.600 euro bij elkaar voor Stichting Boes Bos en de Black Jaguar Foundation

Team Omzetcoach.nl belde 7.600 euro bij elkaar voor Stichting Boes Bos en de Black Jaguar Foundation

door Emile van Aelst

Je hebt mensen die veel praten, maar nooit of weinig iets doen. Je hebt ook mensen die praten en daarmee iets geweldigs doen zag ik deze week bij het team van Omzetcoach.nl . Oprichter Franck Fielemon ken ik al jaren en kom ik ook regelmatig tegen bij bijeenkomsten voor goede doelen zoals bijvoorbeeld de Slag om Leiden, waarbij geld wordt ingezameld voor Hospice Issoria & Thuis, of bij de groep mensen die Leiden Helpt Oekraïne hebben opgericht. Laatst stonden we te praten en hadden we het over ondernemers die zich inzetten voor diverse doelen. Terloops liet Franck vallen dat hij in de week voor kerstmis een dag lang met zijn team ging bellen om geld in te zamelen voor twee goede doelen. Daar wilde ik meer van weten en sprak af langs te komen. Eerlijk gezegd wilde ik ook gelijk even het prachtige pand bekijken waarin hij met meerdere ondernemers is gevestigd.

Voor we het over de actie kregen vroeg ik mij nu eens tijdens een kop koffie uit te leggen wat zijn bedrijf precies doet. Zelden iemand zo enthousiast en gedreven horen praten over hoe je als ondernemer je omzet kan verhogen en je stress kan verlagen. Ik ga dat hier niet proberen uit te leggen, maar je zou als ondernemer eens op zijn site moeten kijken voor een gratis Omzetgroeigesprek of de gratis online Masterclass te volgen.

Terug naar waar ik voor kwam, de telefoonactie. Franck is begaan met de natuur en kwam onlangs in contact met twee stichtingen, allereerst Stichting Boes Bos. Deze stichting plant  bomen in binnen- en buitenland. Stichting Boes Bos heeft als doel om mensen letterlijk én figuurlijk door de bomen het bos weer te laten zien! Enerzijds door mensen klimaatbewust(er) te maken en anderzijds om middels donaties te helpen wereldwijd de biodiversiteit te versterken. De missie van Boes Bos is om één boom per Nederlander te planten. De tweede stichting is de Black Jaguar Foundation. Deze stichting werkt aan een biodiversiteitscorridor langs de Araguaia rivier in Brazilie. Deze corridor van een ongekende 2600 x 40 km zorgt voor bescherming van belangrijke flora en fauna, duizenden inheemse bomen, planten en diersoorten waaronder de mythische zwarte jaguar. Vandaag gaan we met een aantal medewerkers de hele dag bellen in de hoop een mooi bedrag op te halen voor beide stichtingen. Mark Vos had het helemaal naar zijn zin, het loopt lekker zei hij.

Hans Boxman en Koos Scholtens waren ook druk aan het bellen.

Franck belde uiteraard zelf ook mee, geholpen door Anneke Siemons, DNA Language en Charlotte Krielaart, Ondernemers NLP, daarnaast belde vanuit huis Carlijn ten Bos van Dwars Training. Franck vertelde een streefbedrag van 4.000 euro in gedachte te hebben.

Even later kwam ook Jonathan Fokker helpen met bellen.

Om zes uur werd het eindbedrag bekend gemaakt en dat was bijna het dubbele van het streefbedrag van 4.000 euro. Geweldig resultaat van een dagje niet alleen praten, maar doen door praten. UPDATE, net voor dit artikel online kwam hoorde ik dat het bedrag is opgelopen tot 8.350 euro 

Nu we het toch over bomen hebben, heb je nog een wens voor onder de kerstboom of het nieuwe jaar. Ik had het kunnen raden, waar hij mee kwam 🙂

Omzetcoach.nl wenst u een omzetrijk en gezond 2023.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 24 december 2022 - 7:34

Mooi dat er mensen zijn die zich bewust inzetten voor andere mensen. Je bent niet alleen op deze aarde. LG.. voor jou ook goede feestdagen en hopelijk tot snel.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 24 december 2022 - 7:53

Die mensen hebben het hart op de juiste plaats zitten.

Reply
rietepietz 24 december 2022 - 20:21

Dat zijn weer mooie bedragen die even in bij elkaar geschraapt worden in een paar uur.

Reply
Hans 24 december 2022 - 21:11

dat is zeker een mooi eindbedrag, zijn jongens van geen woorden maar daden. Hans

Reply
Nicky 27 december 2022 - 12:59

Prachtig dat eindbedrag!

Reply

Plaats een reactie