Home Maatschappij Geef Mark het laatste crowdfund zetje, zodat niemand hem hoeft te duwen

Geef Mark het laatste crowdfund zetje, zodat niemand hem hoeft te duwen

door Emile van Aelst

Wie regelmatig in De Leidse Hout wandelt of de hond uit laat heeft vast Mark wel eens zien lopen. Mark heeft een progressieve vorm van de ziekte MS. Hierdoor gaat het lopen steeds moeilijker. Tot vorig jaar had Mark nog zijn eigen Kinki kapperszaak. Toen hij een tremor in zijn linkerarm kreeg leerde hij zichzelf knippen met één hand, kortom Mark geeft niet snel op en waar anderen eindigen zet Mark door. Vorig jaar werd het echter onmogelijk langer door te blijven werken en moest hij stoppen met zijn zaak.

Nu zit Mark thuis en vult zijn dagen onder andere met het wandelen met zijn hond Tessel. De ziekte is progressief waardoor het wandelen steeds moeilijker wordt. Vanwege de tremor in zijn linkerarm kan hij niet zelfstandig met een rolstoel de deur uit. De kans op een dagelijkse wandeling met Tessel wordt dan ook steeds kleiner.

Een tijdje geleden vertelde Mark dat hij een kleine elektrische rolstoel gezien heeft waarmee hij zelfstandig de deur uit kan en in zijn auto past. Alleen hij kost 25.000 en hij krijgt maar 10.000 vergoed. Hij vroeg zich af of een crowdfund actie zou werken.

Gisteren heeft hij de crowdfund actie gestart en het is hartverwarmend om te zien hoe veel er al gedoneerd is. Het zou mooi zijn als het laatste zetje ook nog binnen komt dan kan Mark zijn rolstoel bestellen en snel weer genieten van zijn dagelijkse  wandelingen met Tessel. In het filmpje verteld Mark meer over zichzelf en laat de rolstoel zien die hij graag zou willen kopen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 14 april 2021 - 8:54

Een mooie aktie Emile, ook fijn dat je daar aandacht aan besteed, maar eigenlijk moet dat anders kunnen…

Reply
די מריו 14 april 2021 - 10:26

Ik zie dat hij na één dag al bijna is. Wat een succes. Hopelijk mag hij nog lang genieten.

Love As Always
Dimario

Reply
Yova 14 april 2021 - 13:55

Hele mooie actie van jou. IK vind deze meneer zo erg te zien. Ms is vreselijk ziekte. Ik hoop van harte lang mag gaan genieten.

Reply
rietepietz 14 april 2021 - 20:29

Wat afschuwelijk zo’n jonge vent! Ben blij te zien dat het geld al zo goed als binnen is. Wat zal zo’n rolstoel zijn leven verrijken. Ik kan helaas niet digitaal betalen maar wat mooi dat ook hier weer vele kleintjes een grote maken.

Reply
Nicky 16 april 2021 - 20:37

Top! Doel behaald, zie ik. Ik hoop dat-ie er snel lekker op uit kan.

Reply

Plaats een reactie