Home Leiden Crowdfundactie om vernielde circustent kindercircus Miloco en Gymsport Leiden te vervangen

Crowdfundactie om vernielde circustent kindercircus Miloco en Gymsport Leiden te vervangen

door Emile van Aelst

Drie weken geleden schreef ik een artikel over de mooie samenwerking tussen Kindercircus Miloco en Gymsport Leiden waardoor de kinderen weer konden sporten en trainen. De storm Evert maakte afgelopen week een abrupt eind deze mooie samenwerking waar zoveel kinderen plezier van hadden.

Voor de storm begon hadden de vrijwilligers alles extra vastgezet.

De storm was echter sterker dan verwacht en maakte korte metten met de tent en alle sporttoestellen die er in en buiten stonden.

Na de storm zat er niets anders op dan de restanten opruimen en na te denken over de toekomst.

Kindercircus Miloco en Gymsport Leiden zijn een Steunactie begonnen om een andere tent te kunnen kopen. Elk bedrag is welkom en voor iedereen passende bedankjes. Daarnaast is er aan de Steunactie ook een loterij verbonden. Daarom kijk hier even voor alle uitleg en details. De actie loopt gelukkig erg goed. Het beoogde bedrag was bedoeld als opzet naar een andere tent, zoals het nu loopt hopen Miloco en Gymsport Leiden ook nog geld over te houden om de toestellen te vervangen.

In het filmpje hieronder wat beelden van drie weken geleden toen er net begonnen was met buitensporten voor de kinderen. En tja, ik kan natuurlijk niet in de portemonnee van het bedrijfsleven kijken, maar als je het filmpje en het plezier van de kinderen ziet dan zou er misschien wel eens een firma in sporttoestellen of circusartikelen kunnen zijn die te hulp schiet. Als er een bedrijf opstaat beloof ik dat ik er een reportage over kom maken voor mijn site en mijn wekelijkse krantenpagina 🙂

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 17 maart 2021 - 8:33

Zo waait een mooie aktie met de wind weg, wat zonde

Reply
די מריו 17 maart 2021 - 10:04

Dat verdient wel een steuntje. Zag dat ze al aardig wat hadden opgehaald.

Love As Always
Dimario

Reply
Dwarsje 17 maart 2021 - 12:24

Was het onverzekerd? Met dit grillige weer in dit jaargetijde?

Reply
rietepietz 17 maart 2021 - 16:49

En bij de volgende keer dus toch maar alles afbreken en naar binnen voor alle zekerheid

Reply
Nicky 18 maart 2021 - 23:18

Ach, wat sneu. Fijn dat de actie goed loopt!

Reply

Plaats een reactie