Home Leiden Nieuwjaarsreceptie BV Leiden en diverse organisaties 071

Nieuwjaarsreceptie BV Leiden en diverse organisaties 071

door Emile van Aelst

Woensdagavond de derde grote Leidse nieuwjaarsreceptie op rij. Dit keer in het ECC van Holiday -Inn waarvoor ruim 600 mensen zich hadden opgegeven.

Het was de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van een aantal Leidse ondernemersorganisaties zoals de BV Leiden, Centrum Management, Leiden Marketing, Bio Science Park, Cultuurfonds Leiden, Stichting Werk & Onderneming, Koninklijke Horeca Nederland en het Ondernemersfonds Leiden. Bij de ingang werd iedereen verwelkomd door vertegenwoordigers van de diverse organisaties.

Omdat (vrijwel) iedereen zich had aangemeld lagen er bij de ingang stickers met naam en organisatie van de gasten, scheelt een hoop denkwerk en vragen wie of wat men is.

Bij deze receptie geen ellenlange toespraken maar gewoon een kort welkom door Erna Kortlang, voorzitter van BV Leiden.

Gevolgd door een filmpje waarin alle organisaties de beste wensen uitspraken en een korte boodschap hadden voor hun leden, doelgroep of achterban. Uiteraard gevolgd door een toast op het nieuwe jaar.

Op deze receptie liep ook weer van alles door elkaar wat betreft bedrijven of organisaties, maar het leuke is ze hebben toch allemaal wel iets met elkaar te bespreken. Kees van Leeuwen van theater Inns Blau en Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie waren zodoende ook druk in gesprek.

Vormgeefsters Barbara van Druten en Marta Klement waren benieuwd naar het verhaal van trainer Harrie Lamers van Linked Rescue.

Gerard Slokker en Ludy Feyen zijn uiteraard enorm trots op hun gezamenlijke kunstwerk Inspirit. Dit kunstwerk wordt alom geroemd tijdens het Amsterdam Light Festival.

Voormalig Holiday-Inn directeur Ronald Reichert (m) was voor het eerst weer even terug op zijn oude werkplek.

Directie en programmeurs van popcentrum Gebr. de Nobel konden natuurlijk op deze receptie niet ontbreken.

Nog steeds reces in de Tweede Kamer, dus ook vanavond was D66 Kamerlid Paul van Meenen weer aanwezig en praatte even bij met voormalig D66 bestuurslid Michel Buijs.

Huidig Holiday-Inn directeur Max Worms en  zijn team hoopten dat iedereen het naar het zin had.

Wees gerust het was gezellig en de hapjes waren perfect.

Interim Centrum Manager Hans Genotte gaat eerdaags weer eens een afspraak maken met Peter Labrujère, want Peter bruist weer van de ideeën.

Over ideeën gesproken, mocht Sleutelstad eerdaags de officiële regionale zender worden met een eigen tv kanaal, dan zou het zomaar kunnen dat we misschien Lorenzo van Beek, eigenaar Boutique Hotels Leiden en finalist tv programma House Rules daar gaan zien. Reanne van Kleef van Sleutelstad en Lorenzo hebben best wel wat ideeën.

Het was weer een drukke en gezellige receptie en gelukkig de laatste grote receptie, op naar de kleinere recepties de komende weken  🙂 Hieronder nog een paar foto’s van Nieuwjaarsreceptie 071.

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 12 januari 2018 - 12:38

Samen is natuurlijk ook een stuk goedkoper en beter te organiseren.

Reply
rietepietz 12 januari 2018 - 16:20

Ik ben bang dat jij in deze weken niet aan een gewone maaltijd toekomt met al die hapjes en drankjes;-)

Reply
די מריו 12 januari 2018 - 20:59

Slim met zijn allen tegelijk. Want ze nodigen waarschijnlijk toch veel dezelfde mensen uit.

Love As always
Di Mario

Reply
Hans 12 januari 2018 - 21:20

BV Leiden is na deze nieuwjaarsreceptie zeker niet uitgeblust.
allemaal tegelijk op de bühne dat Sleutelstad het komende jaar ook getuigen van mag blijven van alle evenementen. Hans

Reply
Nicky 17 januari 2018 - 16:50

Gezellig netwerken dus! 😉

Reply

Plaats een reactie