Home Leiden Ik hoop op een beregoede Oranje Avond

Ik hoop op een beregoede Oranje Avond

door Emile van Aelst

 Update; Helaas de droom is voorbij, we gaan niet naar de finale. Ik kan natuurlijk wel schrijven en nu nog even Spanje inpakken, maar voor hetzelfde geld verloren we vanavond van Engeland. Deze blog is ingepland om automatisch geplaatst te worden vanavond omdat ik er niet ben, dus het is terwijl ik dit schrijf nog even koffiedik of beter gezegd oranje likeur kijken. Hoe dan ook de beren hebben er al de hele week zin in en waren er vanmorgen helemaal klaar voor.

De Leidse beren waren vanmorgen al begonnen met feestvieren.

Laten we hopen dat we na de wedstrijd tegen Engeland allemaal feest kunnen vieren en ons opmaken voor zondagavond tegen Spanje. Het werd helaas een ander verhaal 🙁 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

rietepietz 10 juli 2024 - 22:04

Ik ook , maar dan bedoelen we allebei iets anders vrees ik.

Reply
Hans 10 juli 2024 - 22:58

Helaas Emile, de Engelse zijn sterker. Hans

Reply
Sjoerd 11 juli 2024 - 7:20

Het was toch een beregoede avond… Volgens de berichten heeft het scheidsrechters-team gewonnen. Ikzelf heb het niet gezien.

Reply
די מריו 11 juli 2024 - 7:49

Ik vind dit wel een beregoed verhaal. Jammer dat de voetballers het niet gered hebben.

Love As always
Dimario

Reply

Plaats een reactie