Home Leiden Het EK is begonnen, blinde poule op 2.000km afstand en gratis fietsen gevonden

Het EK is begonnen, blinde poule op 2.000km afstand en gratis fietsen gevonden

door Emile van Aelst

Vanavond is het EK begonnen en zit Nederland in elk geval drie wedstrijden aan de buis gekluisterd, Zelf ga ik er vanuit dat we de halve finale halen en misschien wel de finale. Het valt mij op dat Nederland nog niet massaal oranje is op enkele uitzonderingen na.

Bij ons in het appartement is pas één balkon en raam versierd.

Wel veel werk van gemaakt.

Ik wacht het nog even af tot na de poulefase en ga dan ook meedoen denk ik, uhhhmmm weet ik.

Volgens mij heeft de buschauffeur van Oranje er geen vertrouwen in en is al vast teruggereden naar Nederland, tenminste ik zag hem gisteren rijden. Of zouden ze vast wat routes voor de huldiging verkennen 🙂

Eerlijk gezegd had ik tot vanmiddag nog nergens een poule ingevuld. Onder het motto wat je van ver haalt is lekker, heb ik de blinde poule van de Heineken Corner in La Carihuela maar ingevuld.

Mocht ik niets winnen geen probleem, ik heb gratis fietsen ontdekt.

Van al dat tv kijken wordt je natuurlijk stram en stijf en die ritjes op de scooter en in de auto wordt je ook niet gezonder van. Daarom ga ik elke dag een klein half uurtje fietsen lijkt mij best gezond en het is nog gratis ook.

Laat de sportzomer maar komen ik ben er klaar voor.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 15 juni 2024 - 7:28

Ik wist niet eens dat ze meedoen…

Reply
די מריו 15 juni 2024 - 7:35

Gratis fietsen naar de kroeg zeker om daar verder te kijken. Zie ik nou dat je je naam twee keer heb laten invullen. We dingen toch wel mee met de prijzen he. 😉

Love As always
Dimario

Reply
Emile van Aelst 15 juni 2024 - 14:33

zekerheid voor alles 🙂

Reply
rietepietz 15 juni 2024 - 12:46

Alleen de eerste 30 minuten zijn gratis voor de fiets, dus let op dat je niet téver weg rijdt. 🙂 Al zal het wel weer niét zo in elkaar zitten en fiets je dat halve uur alléén gratis wanneer je de fiets langer huurt. Maar ik kan niet alle kleine lettertjes lezen. 😉

Reply
Emile van Aelst 15 juni 2024 - 14:32

Daarom fiets ik ook een KLEIN half uurtje 🙂

Reply
Kakel 15 juni 2024 - 16:23

Wel dicht bij huis blijven als je maar 30 minuten gratis mag fietsen. Ah, ik lees net je antwoord bij Riet, leuk! Als ik mag stemmen, stem ik op jouw uitslag (-:

Reply

Plaats een reactie