Home Leiden Even een roestig, kleurloos dagje zonder onthullingen :-)

Even een roestig, kleurloos dagje zonder onthullingen :-)

door Emile van Aelst

Na alle hectiek van het afgelopen weekend, heb ik vandaag, op een opening na, weinig gedaan en ben in het zonnetje gaan liggen om wat bij te kleuren. Wat betreft kleur, deze paar bladeren vielen mij vorige week op.

Ik had het nog niet eerder gezien. De andere bladeren waren gewoon fris groen, alleen dit plukje had geen kleur. Komen in de natuur dus ook pigmentloze bladeren voor.

Ik lag vandaag in de zon om een beetje bij te bruinen, maar hoefde ook weer niet zo bruin als deze fietsen te worden.

Een rondje fietsen zat er toch al niet in.

Hij stond op slot, ik had geen sleutel en voelde nattigheid bij die fiets.

Na het Watergate schandaal zijn er nog meerdere schandalen gates geweest. Ik ben benieuwd wat er er hier allemaal nog boven water gaat komen, als eenmaal de deksel van de put is.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Hans 15 mei 2024 - 0:06

Het is nog steeds voorjaar, gelukkig is er meer zon dan regen.
Magneetvissers vissen heel wat fietsen op. Hans

Reply
Sjoerd 15 mei 2024 - 6:58

Ik zie een boom met laarzen aan…

Reply
Ger 15 mei 2024 - 7:09

En toch vind ik dit de betere verhaaltjes!

Reply
rietepietz 15 mei 2024 - 15:17

Altijd leuk zo'”pauzelogje” maar je maakt mij niets wijs hoor, bij die paar kleurloze blaadjes val je door de mand, Je was overduidelijk aan het paardrijden geweest want ik zie daar achter die blaadjes toch duidelijk één van je rijlaarzen.

Reply
די מריו 15 mei 2024 - 15:31

Je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt. Kun je weer mooi uitrusten.

Love As always
dimario

Reply
Kakel 15 mei 2024 - 20:08

Op de eerste foto draagt de boom een laars. Heerlijke blog! Je kan beter de benenwagen nemen dan een opgeviste fiets pakken. Kon jij mooi een beetje uitrusten. Houd je rust altijd in ere; alleen een dwaas werkt zich de kolere (-:

Reply
Nicky 19 mei 2024 - 12:32

Mijn viel ook meteen die laars op. Zo erg zelf dat ik die witte bladeren niet zag. Maar inderdaad; heel raar…

Reply

Plaats een reactie