Home Centrum Oranjeborrel bij Quintus

Oranjeborrel bij Quintus

door Emile van Aelst

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik nog volop bezig met Koningsdag of lig ik uitgeteld in de hoek, alhoewel dat verwacht ik ook weer niet.  Het is dan wel het eind van een paar gigantisch gekke en drukke dagen. Hoe ik het gisteren nog gered heb om tussen alles door twee blogs te maken is mij een raadsel. En ook deze blog heb ik gisteravond/vannacht nog geschreven omdat ik vandaag de hele dag vanaf 08.00 uur’ ’s morgens op stap ben met de Oranje Vereniging en de Burgemeester. Aan de vooravond van Koningsdag is er traditioneel de Oranjeborrel bij Quintus, waar de Oranje Vereniging proost met gedecoreerden en wie ook maar zin heeft om te komen. Gewoon een gezellige borrel in de aanloop naar Koningsdag.

Voor Trudy Kwik, voorzitter Oranje Vereniging, een mooi moment om haar medebestuursleden voor te stellen.

Quintus had een multiple choice Oranjequiz gemaakt om de kennis van de borrelaars te testen. Antwoorden kon door hand op steken, het viel mee hoeveel iedereen wist.

Lachen, ik ben elke vrijdag om 18.15 uur even op Radio West om te vertellen wat ik afgelopen week mee heb gemaakt in Leiden en wat ik in het weekend ga doen. Nou ja ik was vandaag natuurlijk de hele dag op stap met de Oranje Vereniging, dus bij de vraag wat ga je op Koningsdag doen zei ik, er staat iemand naast me die dat perfect kan uitleggen. Voor ze het wist drukte ik Trudy mijn telefoon in haar handen. Lekker als mensen zo goed en spontaan kunnen improviseren 🙂Vaste gast is elk jaar D66 eerste kamerlid Paul van Meenen.Wethouder Yvonne van Delft had het ook naar haar zin.Het was gewoon een gezellige borrel als voorproefje op Koningsdag.

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 28 april 2024 - 6:57

Je hebt het er maar druk mee. In dat opzicht doe ik het de laatste tijd heel rustig aan.

Reply
rietepietz 28 april 2024 - 19:06

Jij weet niet een eens hoe je het woord “verveling” moet schrijven. 😉

Reply
די מריו 28 april 2024 - 19:42

Ik mag toch hopen dat je vandaag wat uitgerust hebt.

Love as Always
Dimario

Reply
Nicky 30 april 2024 - 19:35

Leuke verrassing voor Trudy 😉

Reply

Plaats een reactie