Home Centrum Essential 80’s Party was avondje swingen op oude hits

Essential 80’s Party was avondje swingen op oude hits

door Emile van Aelst

Voor de vierde keer organiseerden DJ’s Melle Tuik en Peter Verheul hun Essential 80’s Party. In een vrijwel uitverkocht Scheltema gingen meer dan 300 bezoekers even terug naar de jaren tachtig.Vanaf het begin van de avond stond de dansvloer gelijk vol.Ook in de bar was het regelmatig bijna geen doorkomen meer aan.Uiteraard deed de bar goede zaken.Wie mazzel had, zorgde in het begin voor een tafel en liet die niet meer in de steek 🙂Op zich leuk om van bovenaf te fotograferen, alleen zit die balk me altijd in de weg 🙁 Hoe zag de jeugd er eigenlijk uit in de tachtiger jaren.Gelukkig waren er een aantal die of hun kleren bewaard hadden of de afgelopen week erg creatief geweest zijn.Het waren ook de jaren dat buttons erg in waren, vandaar dat er bij de muntverkoop buttons lagen voor wie dat leuk vond.Niet alleen het publiek genoot, maar ook Melle en Peter hadden het helemaal naar hun zin.Veel van de bezoekers kenden elkaar van studentenvereniging Quintus waar beide DJ’s destijds lid van waren. Wel grappig de studenten van toen zijn nu allemaal midden vijftigers, maar een feestje vieren verleer je nooit.Bij het laatste nummer, een van de grootste hits uit de tachtiger jaren, werd er (volgens mij) voor het eerst die avond geslowdanst. Daar leent Purple Rain van Prince zich natuurlijk ook wel voor.DJ Melle maakte er nog snel een fotootje van.Om een indruk te krijgen, of nog even terug te kijken geven de fotoslidehow en het filmpje een redelijk overzicht. NB: Er is onlangs een soort cookie beveiliging op mijn site geïnstalleerd. Het kan zijn dat je die eerst eenmalig moet accepteren voordat je de filmpjes kan zien.

In de fotoslideshow nog een heleboel foto’s met natuurlijk lekkere muziek eronder.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 23 april 2024 - 6:54

Dat was nog eens uitgaan. Hoewel ik in die periode meer van het barhangen was en het dansen pas bij de trance kwam.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 23 april 2024 - 7:37

De wilde jaren waren toen al achter de rug, we renden alleen nog achter onze kinderen aan…

Reply
rietepietz 23 april 2024 - 21:24

Gezellige boel daar, Veel van de muziek uit de jaren 80 is langs me heen gegaan, zeker waar het discomuziek betreft. .

Reply
Hans 23 april 2024 - 21:32

De jaren 80, was ook op Radio 5, toen was het hard werken en studeren. Hans

Reply
Kakel 24 april 2024 - 16:39

Buttons droeg ik op de middelbare school. “Laat de rijken de crisis betalen.”
Muziek uit de 80’s! Je mag me er bijna wakker voor maken.

Reply
Nicky 26 april 2024 - 20:37

Geweldige muziek ook, in de tachtiger jaren. Jeetje, hoop opoe nou…

Reply

Plaats een reactie