Home Centrum Veel onderweg voor de blogs

Veel onderweg voor de blogs

door Emile van Aelst

Om leuke blogs te kunnen maken moet je natuurlijk wel de deur uit en soms wat vaker dan anders. Vandaag was weer zo’n dag, ik ging om 13.00 uur de deur uit voor seizoenopening van K&G en Openhuis bij Inloopcentrum Lumen.

Natuurlijk niet vergeten kaasjes te halen bij mijn bij vaste kaaskraam op de markt. Ik was om 17.00 uur even thuis om Happy uit te laten, wat te eten en deze paar regels te tikken en op gepland plaatsen te zetten.

Op dit moment ben ik bij de Essential 80’s party in Scheltema en niet voor 02.00 uur thuis. Er zijn mensen die denken dat als ik thuis kom er een half uur later een blog met 300 foto’s opstaat. Echt waar ik hoor dat regelmatig,  leuk dat je er bent ik lees het straks wel als ik thuis ben.

Zo werkt het helaas niet, vandaar dus even geen blog vandaag maar genoeg meegemaakt voor de komende dagen.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Hans 20 april 2024 - 22:18

Het weer wordt steeds beter, we houden vol.
Dus het is weer om naar buiten te gaan. Hans

Reply
Sjoerd 21 april 2024 - 7:20

De boog kan niet altijd gespannen staan…

Reply
rietepietz 21 april 2024 - 15:33

Nee natuurlijk werkt het niet zo snel, alleen al foto’s sorteren is een flinke klus.

Reply
די מריו 22 april 2024 - 8:25

Het kan natuurlijk qua foto’s al niet, maar je moet er ook nog even puf voor hebben.

Love As Always
Dimario

Reply
Kakel 23 april 2024 - 17:39

Alleen de foto’s sorteren is al een klus. En een fatsoenlijk mens doet ’s nachts nog weleens een dutje. Dat jij nog een leven hebt (-:

Reply
Nicky 24 april 2024 - 15:41

Ik vind nog dat je razendsnel bent. Petje af!

Reply

Plaats een reactie