Home Centrum Ouderen roeien met de riemen die ze hebben en wie won de Singelloop

Ouderen roeien met de riemen die ze hebben en wie won de Singelloop

door Emile van Aelst

Op het moment dat deze blog (ingepland) geplaatst wordt is al twee uur bekend wie de 47e Leidse Singelloop heeft gewonnen. Ik ben dan alleen nog niet thuis, want sta bij de uitreiking van de cheques voor de goede doelen waar de opbrengst van de Singelloop naartoe gaat. Toch durf ik te voorspellen dat Leidenaar Noah Schutte de 47e Singelloop gewonnen heeft. Niet zo moeilijk natuurlijk. De in Delft studerende Noah is Nederlands Kampioen op de 10 km en dan is een rondje van 6,5 km over de Leidse Singels een makkie zou je denken. Toch zal hij best nog concurrentie krijgen van Marco van Erp die bij afwezigheid van Noah de laatste drie jaar de Singelloop op zijn naam schreef. Morgenavond een uitgebreid verslag met ook de uitreiking van de cheques door rapper Babs die dit jaar ook het startschot gaf. Inderdaad zij is de zus van Noah Schutte 🙂

Ik zag gisteren nog meer sportievelingen die genoten van het mooie weer. Op de Oude Rijn zag ik een  roeiboot met oudere jongeren richting de haven varen.

Terwijl ik stond te kijken waar ze naartoe gingen kwam er onder de brug nog een roeiboot vandaan.

Mooi weertje om te roeien dacht ik en vroeg me af waar ze vandaan kwamen. Op dat moment kwam nummer drie onder de brug vandaan.

De derde boot ging niet naar de haven maar sloeg af richting de Herengracht. Logisch anders wordt het veel te druk op het water 🙂

De ouderen roeiden met de riemen die ze hadden en dat deden ze goed, heerlijk toch als je op een doordeweekse dag zo sportief bezig kan zijn op het water.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

די מריו 13 april 2024 - 7:24

Over een paar jaar roei je misschien wel mee.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 13 april 2024 - 7:25

Lijkt me heerlijk om zo je tijd door te brengen.

Reply
Nicky 21 april 2024 - 15:07

Wat een sportievelingen daar in Leiden.

Reply

Plaats een reactie