Home Natuur Nu nog even nat, zaterdag 1 dag lente met 22 graden, daarna weer koud en nat

Nu nog even nat, zaterdag 1 dag lente met 22 graden, daarna weer koud en nat

door Emile van Aelst

Om dit jaar van de lente te genieten is echt een race tegen de klok. Zo nu en dan schijnt een uurtje de zon, maar de meeste tijd is het bewolkt en regent het. Als het goed is hebben we zaterdag iets meer kans op een dagje mooier weer. Er wordt 22 graden verwacht dus zal wel uitkomen op 18, maar dat is niet verkeerd. Maar stel dat het echt een dag mooi weer wordt, dan ziet mijn terras eruit alsof het al een half jaar herfst is.Het ziet er echt niet uit, het enige wat nog een beetje aangeeft dat het voorjaar wordt is het onkruid dat zich nergens iets van aantrekt en groeit als een gek.Het wordt duidelijk tijd om er iets aan te doen.Vandaag greep ik in en zorgde dat er weer kleur komt op het terras.Nu alleen nog in de potten doen, is ook niet mijn grootste hobby. Alhoewel het op het bankje ook wel fleurig staat.Ja klopt het zijn geraniums, maar wees gerust ze worden zo opgehangen dat ik er met geen mogelijkheid achter kan gaan zitten.

 

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 3 april 2024 - 9:21

Dat jij nu al geraniums heb, ook hangend zijn ze gevaarlijk. Pas maar op. Dank je wel voor het schitterende weerbeeld, weerman.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 3 april 2024 - 11:12

Zo op de bank kun je er wel bij gaan zitten, dat zit je tussen de geraniums. Ik ben ook maar alvast begonnen met planten.

Reply
Kakel 3 april 2024 - 17:09

Jij achter de geraniums zitten? Met Happy in de buurt? Dat is onmogelijk! Veel plezier van je vrolijke bloeiers. Ik wacht met grote spanning zaterdag af. Hopelijk doe je het beter dan Edje (weerman van Rijnmond.)

Reply
rietepietz 3 april 2024 - 19:00

Het vervelende is dat zelfs wanneer e achter de geraniums zou willen zitten je toch éérst behoorlijk aan het werk moet. Ik ga ze gewoon niet halen.

Reply
Hans 3 april 2024 - 22:30

Je hebt de lente nu al in huis gehaald en zaterdag wordt het inderdaad een top lente dag. Hans

Reply
Nicky 4 april 2024 - 7:56

Hier hetzelfde. Maar ik laat het lekker zo. Mijn ramen zijn zo vuil dat ik het toch niet zie.

Reply

Plaats een reactie