Home Centrum Prachtige muurschildering Ambachtsplein. Ennuhhh je kan nog tot dinsdagavond 21.00 uur loten kopen om Hospice Issoria te steunen

Prachtige muurschildering Ambachtsplein. Ennuhhh je kan nog tot dinsdagavond 21.00 uur loten kopen om Hospice Issoria te steunen

door Emile van Aelst

Vrijwel elke week geniet ik van de prachtige murals op de site van Sjoerd uit Limburg.

In onder andere Heerlen, Geleen en Gebrook (Hoensbroek) zijn de prachtigste murals te vinden. Sjoerd heeft er een aparte map van gemaakt, echt een aanrader om eens doorheen te bladeren.

Ik was al langer van plan jullie te wijzen op die aparte muurschilderingen in zuid Limburg, maar door de geweldige muurschildering op het Ambachtsplein moest ik er opeens weer aan denken.

Vroeger zat op dit plein onder andere de lichtfabriek. De naam ambachtsplein is niet voor niets, want ook nu zitten er nog echt ambachtelijke bedrijven zoals Bam Bam Steenhouwers en Brouwerij Pronck.

Ik vind het een mooie muurschildering en opvallen doet hij zeker 🙂Even nog iets wat mij echt aan het hart gaat. Dinsdag is De Slag om Leiden waarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Hospice Issoria. Iedereen die niet mee kan doen bij de Slag kan Issoria wel steunen door online loten te kopen.

 

De loten kosten slechts 2,50 euro per stuk en kunnen nog tot dinsdagavond 21.00 uur gekocht worden. de uitslag is omstreeks 23.00 uur dus wie weet heb je als woensdagmorgen wakker wordt een mooie prijs.  Lees even het artikel van vorige week en laten we met zijn allen zorgen dat we boven die € 55.000 van vorig jaar uitkomen.

Woensdagavond kan je hier lezen of we de  € 55.000 hebben overtroffen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 26 maart 2024 - 7:20

Ik weet niet eens wat de prijzen zijn, maar dat is ook niet zo belangrijk. Ik heb wat loten gekocht.

Love As always
Dimario

Reply
די מריו 26 maart 2024 - 7:20

owh ja, de muurschildering is zeker mooi.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 26 maart 2024 - 19:46

Deze muurschildering zou zeker ook in de map van Sjoerd passen.

Reply
Hans 26 maart 2024 - 21:51

Zeker een prachtige muurschildering aan het Ambachtsplein.
Een stimulans voor jonge vakmensen. Hans

Reply
Nicky 31 maart 2024 - 11:35

Hij is zeker mooi!

Reply

Plaats een reactie