Home Centrum Beter geen reclame meer maken voor Jamsessies in Café de Plantage

Beter geen reclame meer maken voor Jamsessies in Café de Plantage

door Emile van Aelst

Lezers die van muziek houden of zelf maken moeten deze blog even overslaan. Tenminste dat werd mij gisteravond meerdere keren gevraagd of gezegd door het aanwezige publiek. Maak nou maar geen reclame meer voor de jamsessies want het wordt veel te druk.

Hoezo nou druk, ik, telde iets van vier violisten, ongeveer 6 gitaristen, twee accordeonisten, een paar fluitisten en mondharmonicaspelers, een saxofonist en twee pianisten. Dat heeft niets met druk te maken, de tafel is gewoon wat klein.

Zo nu en dan maakte ik in alle drukte een mooi stilleven.

Alleen wie speelde nu tweede viool.

Ik heb onderaan twee filmpjes, eentje met wat verschillende gedeeltes van de jamsessie en een eentje van de pianist die aan het eind van de avond nog even de hele tent liet meezingen.

Nou ja ik ga er verder niets over schrijven want anders maak ik teveel reclame. Ik zou zeggen ben je muzikant of houd je van muziek, ga om de week iets leuks voor je zelf doen, maar kom niet naar de Plantage want dan wordt het te druk. Alhoewel Marlous zei, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het eerste filmpje laat een aantal willekeurige momenten zien met zelfs een Gronings lied.

Ik heb het piano optreden even apart gezet, heerlijke meezingnummers en een kroegpiano. Je voelde je even terug in de vijftiger jaren. Nou ja zo oud ben ik ook weer niet maar het gaf wel het oude vertrouwde gezellige gevoel van vroeger.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 21 maart 2024 - 7:09

Tsja, zou toch jammer zijn om dit te moeten missen.

Reply
די מריו 21 maart 2024 - 7:26

Ik denk dat ze het met een knipoog gezegd hebben, maar het kan natuurlijk dat ze het echt menen.. 😉

Love as Always
Dimario

Reply
rietepietz 21 maart 2024 - 20:25

Had ik net ook mee willen komen spelen, ik kan een aardig stukkie op m’n poot spelen, maar ja, het wordt te druk.

Reply
Nicky 24 maart 2024 - 12:21

Ik woon te ver weg dus van mij heb je geen last. Als ik dichterbij woonde, zou ik zéker gaan kijken.

Reply

Plaats een reactie