Home Centrum Alle teamplekken Slag om Leiden uiteraard uitverkocht, maar je kan Hospice Issoria ook steunen door loten te kopen en zorgen dat we over de 55.000 heen gaan

Alle teamplekken Slag om Leiden uiteraard uitverkocht, maar je kan Hospice Issoria ook steunen door loten te kopen en zorgen dat we over de 55.000 heen gaan

door Emile van Aelst

Nog 11 dagen dan barst de grootste, leukste en meest nuttige kennisquiz van Leiden weer los. De Slag om Leiden, 84 teams, 420 deelnemers, meerdere locaties in en rond Minerva en ruim 70 vrijwilligers dat zijn de ingrediënten voor de elfde Slag om Leiden.

Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor Hospice Issoria, zodat zij hun goede werk kunnen blijven doen. Het is helaas nodig dat dit soort acties gehouden moeten worden om te zorgen dat Hospice Issoria voor iedereen bereikbaar blijft om op een rustige en waardige manier de laatste levensfase af te sluiten.

Het Succes van de Slag om Leiden en de hoge opbrengst heeft twee redenen. Allereerst draagt iedereen Hospice Issoria een warm hart toe, omdat we allemaal wel iemand in onze familie of kennissenkring kennen die zijn laatste levensfase in Issoria heeft doorgebracht. Daarnaast houden we in Leiden ook wel van een feestje en zeker als het voor het goede doel is.

De organisatie is een jaar bezig met het bedenken van een thema en het organiseren van de Slag om Leiden. Maar het is dan ook elk jaar weer geweldig. Om een indruk te krijgen van eerdere edities of vast in de stemming te komen voor deze editie, klik dan op deze link. Op de foto het thema film uit 2019.

Om nog meer geld in te zamelen voor Hospice Issoria is er sinds enkele jaren ook een loterij tijdens de Slag om Leiden. De teams kunnen loten kopen, maar ook iedereen die Issoria een warm hart toedraagt en kans wil maken op geweldige prijzen. Ik noem maar een paar willekeurige prijzen op; Loungeset, verrassingsreizen binnen Europa voor 2 personen, Napoleon Legend BBQ, Solis espressomachine, hotelovernachting, diners, kledingcheque, theaterbezoek naar keuze. Nou ja kijk gewoon zelf even op de site. Op de foto de winnaar van De Bastard, een van de hoofdprijzen vorig jaar.

Voor slechts 2,50 euro, dat is minder dan een kop koffie op een terras, koop je al een lot en steun je Hospice Issoria. Onder deze link kan je loten kopen. Het vakje Teamnaam is alleen voor teams, dus kan je overslaan, tenzij je een team bent, het vakje daaronder kan je je gegevens en het aantal loten invullen.

Laten we met zijn allen zorgen dat we ook dit jaar weer een geweldig bedrag ophalen voor Hospice Issoria. Natuurlijk lezen jullie na 26 maart welk team dit jaar de felbegeerde Slag om Leiden wisseltrofee heeft gewonnen.

 

Gerelateerde artikelen

8 reacties

די מריו 15 maart 2024 - 7:11

bij de hospice kun je pas echt zien hoe fijn het is om goed begeleidt te worden. Petje af hoor voor de mensen die daar werken. Hopelijk komt er een goed geldbedrag vrij.

Love as Always
Dimario

Reply
Sjoerd 15 maart 2024 - 7:17

En toch hoop ik thuis mijn laatste dagen door te brengen. Maar in case off is het geweldig dat het ook op deze wijze kan.

Reply
Caroline Koster 15 maart 2024 - 8:52

Zo fijn dat dit bestaat en de zorg daar is supergoed en lief

Reply
rietepietz 15 maart 2024 - 21:15

En natuurlijk zit jij in één van de teams!

Reply
Hans 15 maart 2024 - 23:28

De Slag om Leiden, daar wordt een heel goed doel mee gesteund. Hans

Reply
Thea Pieterse 19 maart 2024 - 12:38

Robert Long zong: ‘Van leven ga je dood.’ En daarom zingen wij: Lang zal Issoria leven!

Reply
Nicky 22 maart 2024 - 12:22

Dat komt vast goed!

Reply
Prachtige muurschildering Ambachtsplein. Ennuhh je kan nog tot dinsdagavond 21.00 uur loten kopen om Hospice Issoria te steunen – Leidse Glibber 25 maart 2024 - 23:27

[…] is omstreeks 23.00 uur dus wie weet heb je als woensdagmorgen wakker wordt een mooie prijs.  Lees even het artikel van vorige week en laten we met zijn allen zorgen dat we boven die € 55.000 van vorig jaar […]

Reply

Plaats een reactie