Home Cultuur Presentatie Lentenummer LEVEN Magazine en gelijk hebben we een lenteweekend

Presentatie Lentenummer LEVEN Magazine en gelijk hebben we een lenteweekend

door Emile van Aelst

Het kan toeval zijn, maar toch wel apart dat het gelijk lekker weer werd na de presentatie van het Lentenummer van LEVEN Magazine.

De presentatie was in 101 Beach Club op het strand bij de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk.

Terwijl ik het pad afliep kwam de zon te voorschijn.

We zitten aan het strand he, dus zon, zee en strand dan past een blauwe loper beter dan een rode.

Het is elke keer weer afwachten wie er allemaal naar de presentatie komen, meestal een doorsnee van ondernemers, bestuurders en andere belangstellenden uit de regio Leiden en de Bollenstreek. Wie ik niet had verwacht, maar waanzinnig leuk om weer eens te zien was Anna Metrak, docent bij Vakcollege Rijnmond.

Het was enorm druk bij de presentatie en bij de korte toespraak van Sander kon je bijna over de hoofden lopen. Als de presentatie in Noordwijk is dan is meestal ook Harry Mens wel van de partij.

Waar het ook is vaste gast is altijd  Esmeralda de Jong, VVV Katwijk, zij slaat geen mogelijkheid over om Katwijk onder de aandacht te brengen. Haar collega uit Oegstgeest  Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt liet helaas een keer verstek gaan en genoot heerlijk van de zon op Mallorca.

Als we dan toch de hele streek benoemen, ook wethouder Reny Wietsma (links naast Sander Pardon) uit Teijlingen was aanwezig.

Paula van Delft, Van der Mey Quality Food & Vegatables, hoefde fijnproever en hoofdredacteur LEVEN Magazine Gerda Schukking natuurlijk niets uit te leggen over lekker eten.

Het leek wel of er dit keer meer Leidenaars dan anders waren en dan ook uit de kunst en culturele sector, zoals bij voorbeeld basgitarist Aad van Pijlen. Over hem en Chris Koenen is een mooi artikel gemaakt omdat ze al bijna vijftig jaar samen spelen in diverse bands en nog steeds elke zondagavond in het Praethuys.

Beeldhouwer Jeroen Spijker, heeft een apart plekje bij mij, omdat ik een mooi Rembrandtbeeldje heb van hem. In 2017 gekregen toen de Business Club mij uitriep tot Leidenaar van het Jaar.

Kunstenaar Fleur van den Berg en filmer Michiel Keller.

Loes Beijk, Jealous Concepts, advocaat en mediator Jelle Splinter en Lawrence Armitage, Babooka online Bookstore. Jelle Splinter mag zich vanaf mei 2024 ook schrijver noemen, dan komt zijn eerste roman, “De vlucht van de zwaluw” uit, ik ben echt heel benieuwd.

Net voor het weggaan liep ik nog juweliers Borg en Daphne tegen het lijf, zij maken al hun sieraden zelf en hebben al heel wat unieke en exclusieve Leidse sieraden gemaakt.

Het was weer een mooi en exclusief feestje. In de fotoslideshow nog meer sfeerfoto’s. LEVEN Magazine is gratis verkrijgbaar bij het VVV, de betere speciaalzaken, kapsalons en horeca in de regio.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 9 maart 2024 - 7:25

Goh wat vliegt de tijd, alweer een seizen verder. Ik kan bijna de tijd meten met al die uitgaven. Ik vind het iedere keer een leuke blog om te lezen.

Reply
די מריו 9 maart 2024 - 7:29

De mensen zien er ook meteen weer mooier uit met die lentezon in hun ogen.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 9 maart 2024 - 21:42

Als ze voor goed lenteweer kunnen zorgen hebben ze mijn zegen voor dit seizoen.

Reply
Nicky 13 maart 2024 - 16:35

Ah, eindelijk! Nu moet de lente wel komen!

Reply

Plaats een reactie