Home Centrum Spijkers met Koppen vanuit de Leidse Schouwburg

Spijkers met Koppen vanuit de Leidse Schouwburg

door Emile van Aelst

Traditiegetrouw komt het radioprogramma Spijkers met Koppen op de dag van de finale van het Leids Cabaret Festival vanuit de Leidse Schouwburg.

Presentatoren Willemijn Veenhoven en Dolf Jansen, zelf ook destijds winnaar van het LCF, hadden een overvol programma met mooie gasten, een optreden van de Nits en goed cabaret.

Probleem alleen is dat ik helemaal geen tijd voor een verslag heb. Om het moment dat dit verslag (ingepland) online komt zit ik alweer in de Schouwburg bij de finale van het Leids Cabaret Festival. Je zou zeggen plaats het dan morgen, alleen dat gaat ook weer niet want dan wil ik verslag van de finale plaatsen en ik zit morgen alweer bij een voorstelling in Kasteel Oud Poelgeest.

Maar ik heb een soort oplossing gevonden. Een kort filmpje met daarin onder andere het Spijkerlied van deze week en daar komen alle onderwerpen in langs. Dan ook nog een fotoslideshow waar ik als geluid het spijkercabaret heb die als de politici van de formatie met Dolf Jansen bellen. Nou ja veel plezier en wat betreft plezier, dat ga ik vanavond zeker hebben met topcabaret in de finale.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Sjoerd 11 februari 2024 - 7:48

Je kunt er wat van vinden, maar ik ben meer benieuwd naar de resultaten van het LCF.

Reply
די מריו 12 februari 2024 - 9:01

Nou.. ik wens jou heel veel plezier, geniet ervan.

Love As Always
Dimario

Reply
Nicky 14 februari 2024 - 17:28

Je zult personeel aan moeten nemen. Of we moeten je klonen. Dat kan ook.

Reply

Plaats een reactie