Home Leiden Edwin van Diemen totaal overdonderd door verrassingsfeest ter ere van zijn pensionering

Edwin van Diemen totaal overdonderd door verrassingsfeest ter ere van zijn pensionering

door Emile van Aelst

Het lukt niet vaak om verrassingsfeesten helemaal geheim te houden. Bij het feest voor Edwin van Diemen was het helemaal gelukt en tot het moment dat hij de bedrijfshal binnenliep wist hij van niets.

Voor zijn komst hadden zich ongeveer tweehonderd gasten verzameld in de grote bedrijfshal.

De hal was omgebouwd tot een grote winterborrel locatie met meerdere eettentjes en een grote bar.

In de hal ook een aantal opstellingen met verwijzingen naar de eerste, tweede, derde en nu vierde generatie van het familiebedrijf.

Edwin wist echt niet wat hem overkwam, bij deingang stond ook zijn moeder op hem te wachten.

Dat is uiteraard een emo-momentje.

De bedoeling was dat Edwin door de zaal richting podium zou komen, maar in eerste instantie kwam hij niet verder dan de ingang.

Iedereen wilde gelijk al even dag zeggen en met Edwin op de foto.

Nadat een familiefoto genomen was, begon de poging om bij het podium te komen.

Dat was gemakkelijker bedacht dan gedaan. Tientallen handjes en begroetingen en Edwin is ook niet het type die zegt, ‘sorry ik snel verder’, nee hij maakte met iedereen die hem aanhield een praatje.

In de fotoslideshow onderaan staan alle foto’s die ik genomen heb, dus hier alleen paar voor het idee. Op het podium zorgde Unity-Sleutelstad DJ Elmar Bus voor lekkere muziek.

Edwin was eindelijk op het podium aangekomen. Na een korte toespraak door zoon Beau en Sander Klinkhamer moesten zowel Edwin als de gasten laten zien hoeveel ze van het bedrijf weten. Dit werd gedaan met een korte Kahout quiz.

Prachtig gezicht hoe de hele zaal meespeelt op zijn mobieltje.

Edwin werd goede tweede en de winnaar ging naar huis met een originele Van Diemen bodywarmer en twee flessen drank.

In de uitnodiging stond. Omdat Edwin al alles heeft wat zijn hartje begeert, vragen we niet om een cadeau voor hemzelf, maar om een gulle gift aan de Bontius Stichting – LUMC Research. Zij doen onderzoek naar vroegtijdig kanker ontdekken middels bloedonderzoek. Dit kan middels de donatiepagina of middels een kaart in de bus die op de borrel staat. Toch was er vanuit het personeel toch nog een cadeautje waar Edwin ook heel blij me zal zijn.

Namens de organisatoren, Directie van Diemen Groep, Beau van Diemen, Shakira van Diemen, Sander Klinkhamer en Richard Mieremet was er nog een mooi cadeau gemaakt.

Edwin was blij verrast met dit mooie aandenken.

Nog een groepsfotootje en dan de zaal in waar iedereen Edwin even persoonlijk wilde spreken, feliciteren of bedanken.

Edwin en het bedrijf steunen en sponsoren vele Leidse evenementen of sporten, daarom waren er gasten uit alle geledingen.

Gaaf een mini sloopgrijper.

Een jack van rugbyclub DIOK met zijn eigen naam.

Uiteraard was ook Oscar Middeldorp (INTO business Leiden en INTO business Zoetermeer) aanwezig.

Nou ja zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, ZZ Leiden Basketball, Leiden Marathon Singelpark Diner etc, etc, etc. Een zaal vol vrienden en relaties en iedereen gunt Edwin dit feest en zijn pensioen.

In de fotoslideshow nog veel meer sfeerfoto’s met daaronder als muziek een heel speciale versie van Jochem Myjer’s La La la Leiden. De opname van de eerste keer dat hij het lied zong aan de voet van de Burcht.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 10 februari 2024 - 7:23

Een mooi feest en laat hem maar lekker genieten van zijn tijd. En natuurlijk van het racen… Maar hij is wel te laat als nieuwe verstappen.. 😉

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 10 februari 2024 - 8:01

Mooi kado zo’n racecursus, heb ik destijds bij Bleekemolen op Zandvoort gedaan.

Reply
rietepietz 10 februari 2024 - 16:13

Het is wel iets hoor wanneer je moeder nog aanwezig kan zijn op je feestje wanneer je met pensioen gaat. Met een 61 jarige zoon lijkt het ook niet uitgesloten dat ik dat óók mee ga maken. 😉

Reply
Nicky 14 februari 2024 - 7:49

Altijd leuk als het echt een verrassing is. En wat een drukte! Zoveel mensen ken ik niet eens.

Reply
Mooi vervolg op verrassingsfeest Edwin van Diemen voor de Bontius Stichting van het LUMC – Leidse Glibber 16 februari 2024 - 23:19

[…] wint Studenten-, Publieks- en Juryprijs van… Spijkers met Koppen vanuit de Leidse Schouwburg Edwin van Diemen totaal overdonderd door verrassingsfeest ter… Cortège van professoren en hoogleraren tijdens 449e dies… Buitenfestival bij Voorrondes van […]

Reply

Plaats een reactie