Home Centrum Presentatie Womanizer bij pop-up store Cupido, maar er is ook een geweldige Leidse gadget

Presentatie Womanizer bij pop-up store Cupido, maar er is ook een geweldige Leidse gadget

door Emile van Aelst

Ik zeg altijd ik kom overal maar het moet wel een duidelijke positieve link met Leiden hebben. Gisteren was ik bij het Womanizer X Cupido launch event. Nu kan ik mij indenken dat mensen denken, ja sorry hoor maar wat heeft dat met Leiden te maken. Eerlijk gezegd meer dan je denkt, maar daar kom ik straks op terug.

Ik ga proberen in Jip en Janneke taal uitleg over de winkel, de artikelen en de presentatie te geven. De Leidse Laura Staal en haar dochter Mirthe van Kasteel begonnen half november de pop-up store Cupido op de Boommarkt aan de zijkant van Hotel Nieuw Minerva. Na het lezen van het boek ‘Vijftig tinten grijs’ van E.L. James was Laura haar interesse gewekt voor de betere  speeltjes voor vrouwen. Zodoende begon ze een internetwinkel met de naam Miss Steel, wat een knipoog was naar Anastasia Steele, de hoofdrolspeelster in het boek en haar eigen naam Staal. Het liep zo goed en ze had er zoveel lol in dat ze in november met haar dochter de pop-up store begon.

Zelf noemen ze het ‘een winkel vol liefde, voor hem en haar. In Jip en Janneke taal zou ik zeggen een luxe speelgoedwinkel voor vrouwen, waar mannen mooie cadeaus voor bijvoorbeeld Valentijnsdag kunnen vinden.

Ik kreeg dus de persuitnodiging voor de presentatie van de Womanizer Next. Omdat ik Laura laatst gesproken had bij de nieuwjaarsreceptie van Zorg en Zekerheid en haar enthousiasme voor haar zaak zo open en spontaan was, vond ik het toch wel leuk even langs te gaan.

Het was natuurlijk niet helemaal mijn ding en er waren voornamelijk vrouwelijke influencers op af gekomen.

De hapjes waren goed verzorgd met heel aparte cupcakes.

En de barkeeper zorgde voor de bubbels.

Ik kwam in gesprek met Seron Brouwer, marketing manager Nederland van Womanizer. Zij vertelde mij hoe de Womanizer bedacht is. Echt een schitterend verhaal en ik hing aan haar lippen, alhoewel dat bij dit onderwerp misschien niet helemaal de juiste woordkeuze is.

De nu 69 jarige Michael Lenke uit Beieren heeft in zijn leven heel veel uitvindingen gedaan en kwam in 2014 met de Womanizer. Het was hem en zijn vrouw opgevallen dat er eigenlijk al jaren geen nieuwe en fijne speeltjes voor vrouwen op de markt waren gekomen. Na gesprekken met zijn vrouw bedacht hij dat het misschien fijner voor vrouwen was om door middel van luchtdruk bevredigd te worden in plaats van direct contact met de clitoris. Achttien maanden experimenteerde hij in zijn schuur en de slaapkamer om het juiste product te vinden. Met een fietspomp gaf hij zijn vrouw luchtstootjes en zij reageerde daar geweldig op. Sorry als fotograaf denk ik in plaatjes en zie ze samen met de fietspomp in bed voor me. Het resultaat was de eerste Womanizer die sinds tien jaar het favoriete bevredigingsmiddel voor vrouwen is. Ik vind het een prachtverhaal.

De presentatie die Laura gaf ga ik hier niet helemaal uitleggen, ik ben niet zo van de technische details. Ik denk dat zij of haar dochter Mirthe dat beter kunnen doen in de nieuwe winkel die volgende week opengaat.

Dochter Mirthe keek goedkeurend, maar kritisch toe hoe haar moeder de presentatie hield.

Na de presentatie werd er gezellig nagepraat en uitleg gegeven over de verschillende artikelen.

Voor alle uitgenodigde influencers waren er tasjes met onder andere de Womanizer.

Ik verzamel vrijwel alles wat met Leiden te maken heeft, maar het cadeautje dat ik van Laura kreeg dat had ik nog niet.

En dan ook nog keurig in cadeauverpakking .

Zaterdag is de pop-up store op de Boommarkt voor de laatste dag open. In de loop van volgende week gaat de definitieve winkel in de Haarlemmerstaat op nummer 16 open. Dus heren weet je niets voor Valentijnsdag, loop gerust even binnen.

Waar is nummer 16 op de Haarlemmerstraat, heel makkelijk recht tegenover Prénatal. Behalve verstand van speeltjes ontbreekt het Laura en Mirthe ook niet aan humor om precies daar te gaan zitten.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 3 februari 2024 - 7:20

haha, een vreemde eend in de bijt, ik kan me voorstellen dat je je daar niet helemaal thuis voelt.

Reply
די מריו 3 februari 2024 - 7:31

Voor een ieder wat wils dus.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 3 februari 2024 - 19:02

Eh…. mannen die er een cadeautje voor hun vrouw kopen? Kom op zeg, daar hebben ze toch zélf wel spullen voor! 😉
Jij kunt dat rode gevaarte prima in de douche plakken , als je wat ouder wordt is een goede handgreep daar wel zo veilig. !

Reply
Hans 3 februari 2024 - 22:54

Soms loop je ergens binnen voor je blog en word je wel verrast. Hans

Reply
Nicky 7 februari 2024 - 8:03

Leuk voor in je boekenkast!

Reply

Plaats een reactie