Home Cultuur Benefietvoorstelling Jochem Myjer levert ruim 41.000 euro voor de ‘Stichting Wakker Worden Wakker Worden’ op

Benefietvoorstelling Jochem Myjer levert ruim 41.000 euro voor de ‘Stichting Wakker Worden Wakker Worden’ op

door Emile van Aelst

In een tot de laatste stoel uitverkochte Leidse Schouwburg  speelde Jochem Myjer een extra try-out voorstelling van zijn nieuwe show ‘Net alsof’. De opbrengst van de voorstelling ging naar de Stichting Wakker Worden Wakker Worden. Deze stichting is door Jochem Myjer en Marloes Nova opgericht om onderzoek te doen naar Narcolepsie en de kwaliteit van leven van Narcolepsiepatiënten te verbeteren. Hun dochter Limoni lijdt ook aan deze ziekte, hierdoor maken Jochem en Marloes van dichtbij mee wat deze ziekte met de patiënten doet.

Na afloop van de voostelling kwamen Sandra Pipping en Limoni Myjer, ambassadrices van de Stichting Wakker Worden Wakker Worden, met een cheque het podium op. De cheque was nog blanco dus Jochem mocht zelf het bedrag gaan invullen.

Spannend,…kom maar op met die cijfers.

Het ging eindigen op .134 iedereen zat in spanning wat er voor kwam te staan.

Wow niet te geloven 41.134 euro.

Vol trots lieten ambassadrices Sandra en Limoni samen met Jochem en penningmeester Joost Leertouwer het geweldige bedrag aan het publiek zien.

Het bedrag is natuurlijk te danken aan het publiek dat extra dure kaartjes heeft willen kopen en iedereen die belangeloos meegewerkt heeft.

Daarom omdraaien en iedereen die dit bedrag mogelijk heeft gemaakt op de foto.

Leiden bedankt en tot snel.

Na zich een beetje opgefrist te hebben kwam Jochem nog even naar de foyer voor een praatje, foto’s en handtekeningen. Voorlopig gaat Jochem even uitrusten op Texel om daarna te beginnen met de voorbereidingen van zijn nieuwe tournee. Meer weten over- of de Stichting Wakker Worden Wakker Worden willen steunen kijk dan op de website.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

logbankje 5 december 2023 - 22:35

Narcolepsie is voor mij nieuw, maar het is best een lastige ziekte.
Zeker als je actief in het leven staat, zoals school, studie of werk.
Zelf vind ik een middagdutje een hele verademing. Hans

Reply
Sjoerd 6 december 2023 - 7:25

Whow, een heel mooi bedrag. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt me ontzettend vervelend.

Reply
די מריו 6 december 2023 - 10:23

Ik wist niet dat zijn dochter dat ook had. Ik had wel van de ziekte gehoord, dat is weleens op tv geweest. Wat een mooi bedrag hebben de mensen opgehaald.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 6 december 2023 - 19:43

Dat is een ziekte die het leven zeker niét makkelijker maakt.

Reply

Plaats een reactie