Home 3 October/Leids Ontzet Genomineerden voor de prijzen van de 3 Oktober Rood-Wit Wedstrijd zijn bekend

Genomineerden voor de prijzen van de 3 Oktober Rood-Wit Wedstrijd zijn bekend

door Emile van Aelst

Het klinkt afgezaagd als ik zeg dat het moeilijk was voor de jury, maar het was echt moeilijk om 30 genomineerden, daarom zijn het er 31 geworden. Nog moeilijker is het om de prijswinnaars te bepalen, daar zijn we nog niet honderd procent uit. Het was vorig jaar zo enorm druk bij de prijsuitreiking dat het Koetshuis bijna te klein was, daarom is de prijsuitreiking nu in de grotere Tuinzaal van Grandcafé de Burcht.

Ook dit jaar zijn er weer veel prijzen en niemand gaat met lege handen naar huis, want voor iedereen is er een afdruk van de gemaakte foto. Alle prijzen zijn te zien op de site van de 3 October Vereeniging.

In de fotoslideshow komen alle genomineerden langs, wil je ze liever rustig een voor een bekijken dan staan ze ook nog onderaan deze pagina.

Noot: wil het echtpaar gefotografeerd op de Breestraat voor kledingwinkel Klaassens (dame met rood-wit geblokte sjaal en heer met hoed met rood-witte band) zich met spoed melden bij renepreenen@3october.nl  Redenen bekend bij de redactie 😎 🙂

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 17 oktober 2023 - 7:33

Mijn stem gaat naar foto 1, noteer je die even? 😉

Love as always
Dimario

Reply
Sjoerd 17 oktober 2023 - 8:31

Ik kwam al heel snel tot drie mogelijke winnaars… Ik ben benieuwd…

Reply
rietepietz 17 oktober 2023 - 19:38

Mijn favoriet is die foto aan de waterkant met drie mensen met paraplu !

Reply
Nicky 19 oktober 2023 - 21:34

Wat Dimario zegt!

Reply

Plaats een reactie