Home Overig Taxi Mama en nog meer apart vervoer

Taxi Mama en nog meer apart vervoer

door Emile van Aelst

Ik weet niet hoe het in andere steden is, maar in Leiden is in het weekend bijna geen taxi meer te krijgen, je moet in elk geval heel lang wachten. Een paar weken geleden zag ik deze ’taxi’ , zou deze mama de slimme uitkomst zijn of is het alleen voor haar eigen kinderen. Ik vind hem geweldig en ben er speciaal voor afgestapt om goed te bekijken.Je moet wel van glitter en mini glamour houden als je meerijdt.Vroeg me even af is de etalage nu zo groot of het volkswagenbusje zo klein.Ben je op zoek naar ook zo’n leuk klein autootje, ik zag er een paar maanden geleden eentje te koop staan.Helaas je bent te laat want toen er 20% korting op zat, was hij zo weg.Tja, je kan niet altijd zes gooien 馃檪

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 14 september 2023 - 7:30

Toch zijn het vaak mensen die denken een auto te hebben…

Reply
Natalie 14 september 2023 - 9:20

Of mensen met chemotherapie herstel en fibromyalgie

Reply
讚讬 诪专讬讜 14 september 2023 - 7:30

Dat Volkswagen busje klein beetje water geven, niet te veel, anders verzuipt ie. Maar dan zal je zien dat hij vanzelf groter wordt.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 14 september 2023 - 14:18

Leuk die mama taxi, maar ik wil toch liever mijn Suus houden!

Reply
Nicky 15 september 2023 - 21:18

Oeh, dat vw-busje is leuk. Ik krijg meteen zin om het minihondje van dochterlief achter het stuur te zetten.

Reply

Plaats een reactie