Home Leiden Gezellige presentatie jarige LEVEN Magazine in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Gezellige presentatie jarige LEVEN Magazine in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

door Emile van Aelst

Alle presentaties van LEVEN Magazine zijn altijd gezellig, maar toch heb ik altijd wat moeite met de presentatie van het herfstnummer. Dit nummer geeft aan dat de zomer voorbij is en daar heb ik nog helemaal geen zin in.  Het was zelfs zo erg dat tijdens de presentatie het heel even ging regenen. De presentatie is altijd gezellig daar ligt het niet aan, maar het idee herfst gaat er nog niet helemaal in. Tegen half zes begon de bar van het Palace Hotel vol te lopen.

Marjolijn van der Jagt, Dorpsmarketeer Oegstgeest, staat altijd aan, en is ook altijd in voor een gezellig of promotiegesprek.

Bij de ingang heette hoofdredacteur Gerda Schukking iedereen persoonlijk welkom.

Voor uitgever Sander Pardon was het dubbel feest, LEVEN bestaat 18 jaar en zelf was hij ook jarig en werd daarom door vrijwel iedereen gefeliciteerd, zoals bijvoorbeeld door 100% NL directeur Pieter Wildoër.

Brenda Barbara Kruit, onder andere radiopresentator bij Bollenstreekomroep wilde ook graag op de foto met de jarige Sander Pardon.

Uiteraard werd er goed voor de gasten gezorgd.

De onthulling van de cover werd dit keer gedaan door Wendy Verkleij, burgemeester Noordwijk, en hotelmanager Thalita van der Valk.

Thalita legde vol enthousiasme uit hoe trots zij is op dit eerste van Van der Valk hotel aan de Nederlandse kust en hoeveel er aan klimaatbeheersing en duurzaamheid is gedaan.

Wendy Verkleij excuseerde zich voor de opengebroken weg voor het hotel, maar ja er moeten zo nu en dan rioleringen en leidingen worden vernieuwd. Het mooiste is om dat gelijk na het seizoen en voor de winter te doen. Niemand kon natuurlijk van te voren weten dat we zo’n mooi begin van september zouden krijgen.

Ooit had Sander Pardon haar een keer verrast met haar verjaardag, nu kon ze revanche nemen door te vertellen dat Sander jarig was en de hele zaal ‘lang zal hij leven’ te laten zingen.

Hierna onthulden ze samen de cover van het herfstnummer.

Een vaste foto die ik al bijna 18 jaar maak, Gerda Schukking deelt zelf het herfstnummer uit.

Lorenzo van Beek, Boutique Hotels van Leyden en mede-organisator Pride Leiden, was weer een beetje bijgekomen van alle drukte en stelde me voor aan fotograaf Teun de Leede.

Teun begon als kok, maar ging daarna naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam en is nu Landschapsfotograaf. In deze editie van LEVEN staan een aantal mooie foto’s van zijn hand.

Iedereen kijkt natuurlijk snel hoe en waar hij of zij in het blad staat.

Ja hoor Marjolijn, natuurlijk staat ook Dorpsmarketing Oegstgeest er in, daar zorg jij wel voor 🙂

Ik vind het altijd leuk om te zien hoe blij iedereen met zijn artikel is.

Of gewoon blij met het hele blad.

Tijdens de presentaties van LEVEN kom je vaak dezelfde, maar ook soms mensen tegen die je al een tijdje niet gezien hebt. Toevallig had ik het vorige week nog over Harry Groen, die twintig jaar geleden de tegenkandidaat van burgemeester Henri Lenferink was. Ik had hem al een tijdje niet meer gezien, maar gisteren was hij er samen met Gerben van Duin, wethouder Welzijn, Jeugd en Sport van de gemeente Kaag en Braassem.

Marleen Hogendoorn (l), hoofdredacteur Opzij en redacteur bij Business Class RTL7, is destijds begonnen bij LEVEN Magazine en komt meestal bij de presentaties nog even langs.

Ook vaste gasten zijn Femke Tromp en Ernst Barthen, Riool.NL en Huurmaat, ze zijn net terug van een geweldige vakantie in Amerika waar Femke me alles over verteld heeft.

Kortom, het was weer een gezellige presentatie en het is een heel mooi herfstnummer geworden.

LEVEN Magazine is gratis te krijgen bij onder andere hotels, restaurants, speciaalzaken en VVV kantoren in de regio. In de fotoslideshow nog een aantal sfeerfoto’s.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 13 september 2023 - 7:20

Voor dit soort momenten blijf je toch leven. Mooi dat iedereen weer zo enthousiast is.

love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 13 september 2023 - 7:43

“Nee he, nu alweer, en herfst???” waren ook mijn eerste gedachten… We worden veel te snel oud op deze manier.

Reply
rietepietz 13 september 2023 - 19:23

Bij jullie is het “leven”altijd een feestje. 😉

Reply
Nicky 15 september 2023 - 21:04

Oh, nooooo! Ik ben daar helemaal nog niet aan toe. Hoewel ik die kleine pompoentjes (tomaatjes?) die geserveerd worden wel heel leuk vind.

Reply

Plaats een reactie