Home Regio Gewoon alles old (timer)

Gewoon alles old (timer)

door Emile van Aelst

Ik loop de afgelopen weken overal achteraan te huppelen en er over te schrijven, maar dan blijft er altijd wel iets liggen. Zo lagen er al ruim een week foto’s van de oldtimers die elk jaar voor de Flower Parade uitrijden. Daarom zet ik ze er nu maar eens op.

Jammer genoeg was ik net te laat om ze allemaal op de foto te zetten, want het is altijd wel een mooi gezicht die stoet oldtimers.

Rood was uitdrukkelijk aanwezig.

Een goed verstaander heeft een half woord of blog nodig, om te weten hoe het zit. Simpel ik bleef met dit mooie weer vanavond nog even op het terras hangen en zadel jullie op met oud nieuws of oldtimers.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 21 augustus 2023 - 7:04

Die saab vind ik gaaf. Je herkent hem meteen.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 21 augustus 2023 - 7:17

daar kan ik dus echt van genieten. Overigens vind ik die custom volkswagen echt super (foto 2)

Reply
Kakel 21 augustus 2023 - 17:34

Die Landrover vind ik buitengewoon aantrekkelijk, net als de Saab.
Ik ben auto-ongevoelig maar die oldtimers hebben wat!

Reply
Nicky 22 augustus 2023 - 20:06

Nou, die verdienen zeker wel een plaatsje hier. Heel erg leuk!

Reply

Plaats een reactie