Home Happy blaft mee Happy geeft haar cosmetica geheim prijs

Happy geeft haar cosmetica geheim prijs

door Emile van Aelst

Regelmatig krijg ik de vraag hoe het komt dat Happy zo’n groene neus heeft. Het heeft wel iets met de natuur te maken, maar meer met de omgevingsnatuur dan haar eigen natuur. Toen we haar kregen had ze echt geen groene neus, wel al de grijze snuit en bef.

Alhoewel de eerste dag had ze geen groene neus, een dag later wel.Ze heeft sindsdien bijna elke dag een groene neus, misschien dat ze het als een soort schutkleur ziet.

Het is niet moeilijk voor haar om de schutkleuren op te brengen, de natuur helpt een handje.

Vrouwen kunnen multitasken zeggen ze altijd. Ik ken verhalen van vrouwen die bijvoorbeeld wassen en opmaken tegelijk kunnen. Als we in onze achteruitkijkspiegel kijken dan zien we ook regelmatig dat vrouwen kunnen autorijden terwijl ze zich opmaken. Happy is ook een vrouw en multitaskt ook. Terwijl ze water drinkt brengt ze gelijk haar schutkeuren aan.

Het ziet er prachtig uit en precies keurig onder de ogen.

Eigenlijk prachtig he de natuur.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 10 augustus 2023 - 7:25

een grote neus… pffff, zoiets zeg je toch niet. Nee hoor, het is een knapperd die goed voor zichzelf zorgt, gelukkig doet het baasje dat ook voor haar. Daar wordt ze echt Happy van en voelt ze zich een Prinses.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 10 augustus 2023 - 7:28

Een slim beest, maar om groene schutkleuren te gebruiken vind ik geniaal.

Reply
Kakel 10 augustus 2023 - 16:09

“Misschien dat ze het als een soort schutkleur ziet.” Happy is zó slim, hè? Jammer dat ze niet in het water kan kijken om te zien hoe charmant de kleur groen haar staat. Beeldschoon (-:

Reply
rietepietz 10 augustus 2023 - 20:40

En toch is Happy écht geen groentje hoor.

Reply
Nicky 13 augustus 2023 - 21:17

Het staat haar goed, dat groen.

Reply

Plaats een reactie