Home Overig Handig als je regelmatig je sleutel vergeet, maar hoe zit het nou

Handig als je regelmatig je sleutel vergeet, maar hoe zit het nou

door Emile van Aelst

Ik parkeerde mijn auto en dacht wat hangt daar nou aan die boom. Even dacht ik nog, hoe kunnen ze daar nou een stopcontact ophangen om je auto, fiets of scooter op te laden. Ik ben niet nieuwsgierig, maar wil wel alles weten dus even beter kijken.

Het is een sleutelkastje die aan de boom geschroefd zit, tenminste ik neem aan dat hij vastgeschroefd is, want normaliter groeien er geen sleutelkastjes aan bomen.

Ik moest er natuurlijk even het mijne van weten en kijk het klepje kan naar beneden en dan kom je bij een cijferslot waarmee hij opengemaakt kan worden.

Ik vraag mij alleen af, is er iemand die regelmatig zijn huissleutel vergeet en het op deze manier oplost. Misschien is het wel voor een deelfiets, scooter of auto.

Of zou hij er alleen maar hangen om mij een uurtje te laten piekeren wat het verhaal er achter is 🙂

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 5 augustus 2023 - 7:27

Dat soort vragen zou ik me ook stellen. Maar ook of het wel veilig is. Het zijn tenslotte maar 10000 mogelijkheden. En als je in de buurt woont of met de hond wandelt en er langs komt kun je er iedere dag een aantal wegstrepen.

Reply
די מריו 5 augustus 2023 - 7:30

Je hebt er niet even een briefje met je telefoonnummer bij gehangen? Dan hadden ze je even kunnen bellen.

Love As Always
Dimario

Reply
Hans 5 augustus 2023 - 8:57

Handig voor jezelf een sleutelkluis en het gebruik hier van is net zo veilig als je fietsslot.
Als de sleutelkluis open kunt krijgen, kun je ook een fietsslot wel open krijgen.
Maar een gestolen fiets met sleutel is vast meer waard. Hans

Reply
rietepietz 5 augustus 2023 - 19:28

Je gaat er vast nog wel achterheen, heel veel extra veiligheid lijkt het me niet te bieden, misschien is het een reclameobject om zo’n kastje thuis bij de voordeur te hangen. Je ziet dat soort dingen wel om de thuiszorg binnen te laten.

Reply
Nicky 5 augustus 2023 - 21:28

Ik ken ze inderdaad om de thuiszorg binnen te laten. Maar dan hangen ze niet aan een boom. Ik zou overigens eerder de cijfercombinatie kwijt zijn dan mijn sleutels.

Reply
Kakel 6 augustus 2023 - 15:53

Oh, zo’n kastje zou een geweldige uitkomst zijn voor mijn dochter. Volwassen maar hopeloos qua sleutelbeheer. Ik denk dat het geplaatst is om jou een uurtje zoet te houden (-:
Leuke reactie van Di Mario.

Reply

Plaats een reactie