Home Centrum Wouter Kabouter woont nog steeds in het Plantsoen, maar sliep nog denk ik

Wouter Kabouter woont nog steeds in het Plantsoen, maar sliep nog denk ik

door Emile van Aelst

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Wouter Kabouter langs geweest ben. Ik dacht laat ik eens kijken of hij er nog woont en hoe het met hem gaat. Het laatste jaar is hij een paar keer op reis geweest en zijn huisje was behoorlijk verwaarloosd. Gelukkig ziet het er nu netjes uit en is het duidelijk dat hij er weer woont.

Hij moest thuis zijn want zijn fietsje stond in het fietsenrek. Kan natuurlijk ook zijn dat hij even een wandelingetje aan het maken was.

Leuk er was zelfs iemand die een schilderijtje voor Wouter bij de woning heeft gezet. Ik weet niet hoe groot het binnen is, maar ik heb het gevoel dat het schilderij niet gaat passen en anders via de kruin van de boom naar binnen moet, want via de deur lukt niet.

De tuin ziet er heel gezellig uit. Ik denk dat het hier ’s avonds en of ’s nachts nog wel eens heel gezellig kan zijn met een hoop kabouterbier.

Bij nader inzien denk ik dan ook dat hij nog sliep, want uit ervaring kan ik zeggen dat Kabouterbier behoorlijk aantikt.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hans 20 juli 2023 - 22:29

Wouter Kabouter heeft wel een mooi huisje opstand.
Wie zou daar niet willen wonen? Hans

Reply
Sjoerd 21 juli 2023 - 7:38

Toch is het jammer dat je hem gemist hebt…

Reply
rietepietz 21 juli 2023 - 15:53

O,O, je bent je aan kabouterbier te buiten gegaan begrijp ik hier uit. Toch niet met de auto naar huis gereden hé!

Reply
Heeft Wouter Kabouter een vriendje ??? – Leidse Glibber 18 maart 2024 - 22:30

[…] was mooi weer vandaag en toen ik langs het Plantsoen kwam, dacht ik laat ik eens kijken hoe het met Wouter Kabouter gaat. Het is al zo lang geleden dat ik hem heb […]

Reply

Plaats een reactie