Home Leiden Nieuwe kantoor Woningcorporatie De Sleutels officieel geopend

Nieuwe kantoor Woningcorporatie De Sleutels officieel geopend

door Emile van Aelst

Jarenlang was het kantoor aan de Langegracht het gezicht van Woningcorporatie De Sleutels die actief is in Leiden en Voorschoten. Enkele maanden geleden verhuisde het kantoor naar de Schipholweg, waar zij twee verdiepingen heeft betrokken. Gisteren was de opening van- en kennismaking met het kantoor voor partners en relaties.

In plaats van een uitgebreide openingstoespraak, een ingesproken toespraak van directeur Danny Wijnbelt. In deze toespraak legde hij het een en ander uit over de Sleutels en het kantoorpand. Tevens vroeg hij eventuele vragen op te schrijven zodat hij daar later in de middag antwoord op kon geven.

Uiteraard een welkomst bubbeltje bij binnenkomst.

We werden ontvangen in de ontvangstruimte en medewerkersrestaurant.

Mooi en ruim opgezet. Ik begreep dat er op de werkplek niet gegeten mag worden, met zo’n mooi restaurant zou dat ook geen moment in me opkomen 馃檪

Met het warme weer gisteren was het natuurlijk ook genieten op het dakterras.

Ik liep met communicatieadviseur Marieke Kok een rondje door het kantoor. Alle ruimtes zijn ruim en licht opgezet met veel groen.

Op de directie na heeft iedereen flexplekken om te werken.

Ik kan mij nog herinneren uit mijn tijd op kantoor dat mijn bureau helemaal vol lag met papieren, mappen en aantekeningen. Gelukkig is er aan ouderwetse papierverslinders als ik gedacht en zijn er overal lockers waar je alles in kan opbergen.

Erg mooi vind ik de zitjes waar je kan overleggen of werken.

Natuurlijk zijn er meerdere grotere en kleine vergaderruimtes.

Opvallend en heel goed over nagedacht vond ik de spreekkamer met ondoorzichtig matglas. Er zijn situaties dat het niet nodig is dat iedereen ziet wie er op gesprek is. Dat kan verschillende redenen hebben bijvoorbeeld een triest emotioneel gesprek. Speciaal voor dit soort gesprekken is deze ruimte gemaakt.

Dat De Sleutels duidelijke ambities heeft blijkt wel uit de vele teksten die overal in het kantoor te vinden zijn.

Ik vind het hele kantoor, behalve functioneel, een warme en huiselijke uitstraling hebben.

Na de rondleidingen nam directeur Danny Wijnbelt toch nog even kort het woord om allereerst iedereen te bedanken voor hun komst.

Danny Wijnbelt benadrukte dat communicatie richting de huurders een van de belangrijkste pijlers van het werk is. We zijn er al goed in, maar we moeten blijven verbeteren.

De Leidse wethouder Julius Terpstra, zijn collega uit Voorschoten Hans van der Elst en Elger Niels, voorzitter Huurdersbelangen de Eendracht, werden in het zonnetje gezet vanwege hun goede inbreng en samenwerking met De Sleutels.

Voor alle drie, net zoals na afloop voor iedereen, een chocolade sleutel.

Na het offici毛le gedeelte werd er nog even gezellig nagepraat.

In de fotoslideshow nog een aantal foto’s van het kantoor en wat sfeerfoto’s van de openingsreceptie.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

讚讬 诪专讬讜 30 juni 2023 - 7:03

Als hun service naar de huurders net zo goed is als het kantoor mooi is, dan verdienen ze ook zo’n kantoor.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 30 juni 2023 - 8:12

Als je wist wat ik een hekel heb aan al die flexplekken. Ik werd er voortdurend door afgeleid. Vooral als er en storing in een systeem zat en ik die moest zien te vinden. Later kreeg operations een eigen plek.

Reply
rietepietz 1 juli 2023 - 12:16

Het ziet er allemaal prachtig uit maar of het wel zo prettig werkt zonder eigen plekje heb ik toch vragen bij. En die viskom in het midden is natuurlijk onzin, privacy heb je alleen achter dichte muren, niet achter glas met z贸veel mensen om je heen. Ik zou me er niet op m’n gemak voelen.

Reply

Plaats een reactie