Home Centrum Laatste nieuwtjes Lakenfeesten, nu ook VIP bar bij het Singelparkdiner, stichting MOS beschilderde lakens met kinderen van het WAKZ

Laatste nieuwtjes Lakenfeesten, nu ook VIP bar bij het Singelparkdiner, stichting MOS beschilderde lakens met kinderen van het WAKZ

door Emile van Aelst

Nog drie dagen en Stadsfstvl De Lakenfeesten barst los en zet Leiden weer een weekend lang op zijn kop. Op het laatste moment nog een paar leuke nieuwtjes. Het eerste nieuwtje komt van het Singelparkdiner en zal een hoop voormalig Leiden Culinair bezoekers een plezier doen.  Allereerst ik hoef denk ik niet meer uit te leggen dat alle opbrengsten van het Singelparkdiner ten goede komen aan Hospice Issoria.

Ondanks dat iedereen vorig jaar genoot van het Singelparkdiner en de wandeling, hoorde je naderhand ook dat bezoekers eigenlijk toch ook wel na afloop nog even gezellig wilden borrelen en kletsen met andere bezoekers. Net zoals vroeger op Leiden Culinair. Vorig jaar was daar niet echt rekening mee gehouden en laten we eerlijk zijn ook niet echt het lekkerste weer voor 🙂

 

Vanwege de opmerkingen over vorig jaar en gezien de geweldige weersverwachting  kan nu iedereen zaterdagavond wat blijven drinken in het Ankerpark waar twee bars open blijven en muziek is. Maaaaaaar nog veel leuker er is ook een beperkt aantal VIP arrangementen te koop. Voor 125 euro p.p. kan je het Singelparkdiner lopen en ’s avonds van 20.00 tot 24.00  uur staat de VIP tent tot je beschikking waar je de hele avond gratis kan drinken en ook nog hapjes geserveerd worden. Uiteraard steun je ook hier weer Hospice Issoria mee, want daar gaat de volledige opbrengst van het Singelparkdiner naartoe.

 

Meer info over het Singelparkdiner vind je onder deze link, de extra info over het VIP arrangement vind je hier.

Er is nog een leuk nieuwtje over Stadsfstvl De Lakenfeesten.

Sinds vorig jaar bestaat de Stichting MOS, Maatschappelijk Ondernemende Studenten van Leiden, zij ondersteunen of organiseren tal van projecten om goede doelen te steunen en zich in te zetten voor Leiden. Deze week zijn zij gaan schilderen met patiëntjes van het Willem Alexander Ziekenhuis.

 

Er werd niet geschilderd op papier, maar op lakens die het LUMC beschikbaar had gesteld.

Schilderen, lakens uhhhm daar kan nog iets meer mee. De lakens worden komend weekend in het centrum bij verschillende studentenhuizen uit de ramen gehangen als extra feestelijke aandacht voor de Lakenfeesten.

Op deze manier hebben de kinderen niet alleen een leuke middag gehad, maar worden ze ook betrokken bij de Lakenfeesten, waarvan ze de Peurbakkentocht ook in het ziekenhuis gewoon live op tv of internet kunnen volgen.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 21 juni 2023 - 7:22

Een leuke afwisseling voor die kinderen…

Reply
Fred 21 juni 2023 - 8:37

Geweldige ideen en uitvoering.

Reply
די מריו 21 juni 2023 - 11:10

Wat mooi dat die kinderen zulke leuke dingen te doen hebben.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 21 juni 2023 - 11:25

Toch wel een er leuke invulling van “de laken” feesten.

Reply
logbankje 21 juni 2023 - 20:59

Eigenlijk heb je wel een plekje verdiend in de VIP bar.
Wat leuk om de kinderen gelukkier te maken. Hans

Reply
Nicky 22 juni 2023 - 21:41

Wat leuk bedacht!

Reply

Plaats een reactie