Home Centrum Leidenarenborrel 2023 in Minerva

Leidenarenborrel 2023 in Minerva

door Emile van Aelst

Altijd al eens binnen willen kijken bij Minerva, maar nog nooit van gekomen. Zondag is iedereen welkom tijdens de jaarlijkse Leidenarenborrel op het dakterras van Minerva. Een leuk initiatief van Minerva om het jaar af te sluiten voor de vakanties beginnen.

De Leidenarenborrel is een heel oude traditie die in de vergetelheid was geraakt, een jaar of zeven geleden heeft de toenmalige Sleutelcommissie de traditie weer opgepakt.

Net toen het wat meer bekendheid kreeg en altijd gezellig druk was gooide corona roet in het eten en konden de borrels niet meer doorgaan.

Vorig jaar is de draad gelukkig weer opgepakt en is er ook dit jaar weer een borrel. Vanaf het dakterras heb je een mooi uitzicht over Leiden.

Natuurlijk is er altijd muziek bij de borrel. Uiteraard ontbreken ook de wereldberoemde Minerva bitterballen niet.

Meestal zijn er tijdens de Leidenarenborrel ook, voor wie dat wil, rondleidingen door het pand. Als er zondag ook weer een rondleiding is en je heb het pand nooit van binnen gezien, dan is een rondleiding zeker aan te raden. Zelfs een van de toiletten is mooi 🙂

Het wordt mooi weer komende zondag, dus ik hoop dat het weer gezellig druk wordt tijdens de Leidenarenborrel.

De Leidenarenborrel is zondag 18 juni van 16.00 tot 18.00 uur.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 15 juni 2023 - 6:57

Owh jammer dat ik niet kan (en niet uit Leiden kom) Maar anders had ik me zeker even voorgedaan als Leidenaar en komen kijken. Maar toevallig zit ik deze zondag in een andere mooie stad van Nederland.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 15 juni 2023 - 7:08

Als niet Leidenaar mag ik zeker niet komen… Ik kan zelfs mijn accent niet verbergen.

Reply
rietepietz 15 juni 2023 - 19:26

Dat mijn vader ooit in Leiden geboren werd zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om binnen te komen. 😉 Het uitzicht én de bitterballen zijn wél trekpleisters. En natuurlijk die wc pot, wát een bijzondere!

Reply
Hans 15 juni 2023 - 21:42

Net een optreden van de Beatles op het dak.
Ik kom niet uit Leiden en ben begrijpelijk niet uitgenodigd. Hans

Reply
Nicky 22 juni 2023 - 21:27

Dat dakterras is helemaal niet verkeerd.

Reply

Plaats een reactie