Home Centrum Koningsdag Tribute met Queen Must Go On, een mooiere afsluiting is er niet

Koningsdag Tribute met Queen Must Go On, een mooiere afsluiting is er niet

door Emile van Aelst

De beste Queen coverband ever, was een geweldig slot van mijn Koningsdag 2023. Morgenavond een heel verslag met foto’s en filmpjes van deze toch wel heel bijzondere Koningsdag. Waarom heel bijzonder dat lezen jullie morgen wel. Als slot van deze Koningsdag zag ik de band Queen Must Go On op het Koningsdag Tribute op de Garenmarkt.

Eigenlijk was ik best wel een beetje op na 12 uur op mijn benen gestaan te hebben, maar de beste Queen Coverband wilde ik natuurlijk niet missen. Gelukkig konden we nog net het laatste gedeelte van het concert meepakken.

Alle vermoeidheid was direct weer weg en ook merkte je niets meer van de kou tijdens het concert.

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld omdat ik van begin af aan een enorme Queen ben.De band genoot ook van het optreden dat zag je aan alles.

Een mooie afsluiter van een mooie dag.

We kwamen tegen het eind van het optreden maar gelukkig kon ik toch nog iets filmen.

Nog een paar sfeerfoto’s.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 28 april 2023 - 8:15

Ik kan me voorstellen dat je dat leuk vind. Ik vond echter absoluut niets aan die band. Ik vond het allemaal overdreven gedoe.

Reply
די מריו 28 april 2023 - 10:06

Een goede band laat je alles vergeten.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 28 april 2023 - 18:13

Het is natuurlijk niet de échte Queen maar ik kan me voorstellen dat je dat in de drukte nauwelijks merkt.

Reply
logbankje 28 april 2023 - 22:22

Zeker een goed optreden bij de koningsdag. Hans

Reply
Koningsdag 2023 Leiden, druk, gezellig, zonnig en veel muziek – Leidse Glibber 28 april 2023 - 23:52

[…] berichten Koningsdag 2023 Leiden, druk, gezellig, zonnig en veel… Koningsdag Tribute met Queen Must Go On, een… Lintjesregen in Leiden De Zilvervloot, een vaartje zonder prijskaartje, vaart weer… Hakende […]

Reply
Nicky 29 april 2023 - 18:59

Lekker keihard meezingen! Dan krijg je het vanzelf warm.

Reply

Plaats een reactie