Home Leiden Hoofdprijs loterij ‘Slag om Leiden’ uitgereikt

Hoofdprijs loterij ‘Slag om Leiden’ uitgereikt

door Emile van Aelst

Tijdens de ‘Slag om Leiden’ enkele weken geleden was er ook een loterij waarvan de opbrengst uiteraard ook voor Hospice Issoria was. Het was een prachtavond met het gigantische bedrag van uiteindelijk  € 55.000. Voor wie niet weet wat de ‘Slag om Leiden’ is moet even op deze link klikken.

Naast het spel was er ook een grote loterij met mooie prijzen waaronder een Bastard, het neusje van de zalm onder de barbecues. En dan niet de mini of de middelmaat, maar het grootste model.

Vrijdagmiddag was advocaat Victor van Roy, de winnaar van de barbecue, uitgenodigd bij de Sligro om zijn prijs in ontvangst te nemen. Victor was enthousiast dat hij iets gewonnen heeft, ik win nooit iets. Hij had behoorlijk wat loten gekocht voor het goede doel in de hoop het team met de meest gekochte loten te worden. Dat lukte niet met zijn 235 loten, de gebroeders Kluivers namen geen enkel risico en wilden persé het team met de meeste loten zijn en tja wie kan er op tegen 1750 loten 🙂

Arno de Jong vertelde dat ze een exemplaar hadden opgesteld, maar een verpakt model de volgende dag bij hem thuis zouden afleveren. Dat hoeft niet hoor zei Victor we zijn met de auto, we nemen hem wel mee. Het was duidelijk dat hij nog geen idee had wat voor barbecue het was.

Victor liep nog niets vermoedend mee de afdeling op en kwam, nadat hij van de schrik bekomen was over de grootte van de barbecue, terug op zijn woorden dat hij hem zelf wel even mee nam.

Het is echt een gigantisch grote barbecue en met een behoorlijk gewicht. Arno legde van alles uit over de Bastard.

Het beste is gewoon een goed boek erbij met recepten en uit gaan proberen. De slager van de Sligro kan eventueel ook alle adviezen geven over soorten vlees en de bereiding.

Ik heb het vermoeden dat familie en vrienden de komende tijd op zonnige dagen de weg naar Victor en Nikki van Roy weten te vinden om een vorkje mee te prikken 🙂

‘Slag om Leiden’ voorzitter Thijs Hemmes keek tevreden toe, hoe een nog steeds verbaasde Victor vestigingsmanager Arno de hand schudde.

Ik denk inderdaad dat deze grootste verpakking op de hoek niet echt in de gemiddelde auto past.

Oh ja, misschien wel handig om te melden. De inschrijving voor de Slag om Leiden 2024 is alweer geopend, dus wil je zeker zijn dat je een van de 76 teams bent, neem geen risico en schrijf je vast in.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 17 april 2023 - 8:31

Ik vrees ook dat deze niet in mijn Renault Clio past… Meer iets voor een Range Rover.

Reply
די מריו 17 april 2023 - 10:30

bij mij op de fiets past hij wel, maar dan wordt het fietsen zo zwaar… Doe mij dan ook maar een kleiner model.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 17 april 2023 - 18:23

Ik zou de schutting plat moeten gooien en de basterd met de buren moeten delen. 😉

Reply
Hans 17 april 2023 - 21:56

Een mooie prijs, zeker als je een grote familie of vriendengroep hebt. Hans

Reply
Nicky 18 april 2023 - 14:45

Wat een ding! Die zou niet op mijn balkonnetje passen. Maar ik vermoed dat een advocaat iets ruimer woont 😉

Reply

Plaats een reactie