Home Leiden Kennisquiz Slag om Leiden uitverkocht, maar ook via de loterij kan je Hospice Issoria steunen

Kennisquiz Slag om Leiden uitverkocht, maar ook via de loterij kan je Hospice Issoria steunen

door Emile van Aelst

Meestal zeg je helaas als iets uitverkocht is, in het geval van ‘De Slag om Leiden’ spreek je over gelukkig is het uitverkocht. Alle beschikbare plekken voor teams zijn verkocht en dat garandeert al bij voorbaat een mooie opbrengst voor Hospice Issoria.

Al voor de tiende keer wordt komende dinsdagavond de Leidse kennisquiz ‘De Slag om Leiden’ georganiseerd en staat gelukkig altijd garant voor een mooie opbrengst voor Hospice Issoria zoals in 2022 ruim 43.000 euro.

Elk jaar kunnen deelnemers loten kopen om nog meer geld op te halen voor Issoria. Regelmatig hoorde de organisatie dat niet deelnemers ook graag hun steentje bij willen dragen. Speciaal vanwege de tiende editie van ‘De Slag om Leiden’ is er een loterij waar ook niet deelnemers aan mee kunnen doen.  Klik op deze link om loten te kopen en de prijzen te zien.

Het zou toch geweldig zijn als er door deze extra impuls nog meer geld opgehaald kan worden voor het mooie werk dat Hospice Issoria doet.

Voor de deelnemende teams is er ook nog een mooie eer te behalen. Koop namens je team zoveel mogelijk loten en wie weet wordt jouw team de Ambassadeur van de loterij. Klik op de link om je team aan te melden voor de loterij.

Mocht je willen weten hoe ‘De Slag om Leiden’ er ongeveer uitziet, omdat je bedrijf of organisatie volgend jaar misschien ook wel mee zou willen doen, kijk dan naar deze filmpjes met wat beelden van eerdere jaren. Dan snap je gelijk waarom de vrijwilligers een jaar bezig zijn met alle voorbereidingen. Voor de deelnemers alvast een leuke opwarmer voor dinsdag.

 

In 2019 was het onderwerp film en moesten de deelnemers onder raden welke bekende Leidenaren hier in de huid van bekende filmpersonages kropen .

Door corona was er in 2020 en 2021 geen Slag, gelukkig werd in 2022 de draad weer opgepakt.

Als ik de filmpjes zie heb ik er alweer helemaal zin in. Het mag dan leuk en gezellig zijn, maar het gaat natuurlijk om Hospice Issoria  dus of je nu wel of niet in Leiden woont, koop wat loten om te zorgen dat deze tiende editie van de Slag om Leiden een waanzinnig recordbedrag voor Hospice Issoria gaat opleveren.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

rietepietz 22 maart 2023 - 19:58

Een prachtig doel want wát een mooi werk doen ze in een hospice . Maar zo’n verkleedpartij is geen straf als ik naar jouw glimmende oogjes kijk.

Reply
Sjoerd 22 maart 2023 - 21:57

Dat gaat ongetwijfeld lukken.

Reply
Hans 22 maart 2023 - 22:07

Niet alleen voor voor Hospice Issoria een opsteker, maar ook voor de huisgenoten een positieve actie. Hans

Reply
די מריו 22 maart 2023 - 22:21

Dat wordt vast een feestavond.

Love As Always
Dimario

Reply
Nicky 26 maart 2023 - 21:12

Komt vast goed met die opbrengst.

Reply

Plaats een reactie