Home Centrum Wekelijkse Jamsessies in Café het Praethuys zijn vaak muzikale pareltjes

Wekelijkse Jamsessies in Café het Praethuys zijn vaak muzikale pareltjes

door Emile van Aelst

Behalve dat elke zondagavond Men in Blues optreed in Café het Praethuys is er elke donderdagavond ook een jamsessie. Regelmatig kom je de mooiste combinaties van muzikanten tegen die gezellig een avondje samen spelen.Deze week was weer zo’n week die je een muzikaal pareltje mag noemen. Jamsessieleider was bassist Cedric Glans, die een aantal goede muzikanten om zich heen had verzameld. Ewald Ebing op piano, drummer Eddy Pormes, trompettist Pascal Janssen en saxofonist Ruud de Vries.Met zulke klasse muzikanten kan je regelmatig mooie en sterke solo’s verwachten en die kreeg het publiek dan ook continu.Een leuk intermezzo van Fons Delemarre die het verhaal van ‘Bello de hond’ van Neerlands Hoop in Bange Dagen voordroeg.Ik filmde twee volledige nummers en de voordracht van Fons.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

rietepietz 5 maart 2023 - 19:49

Dat was duidelijk weer een feestje, en dat nog wel in jouw stamcafé.

Reply
די מריו 6 maart 2023 - 7:35

Gelukkig was het Bello en niet Happy..

Love As Always
Dimario

Reply

Plaats een reactie