Home Centrum Wegens extreme gladheid samenscholingsverbod voor duiven even opgeheven

Wegens extreme gladheid samenscholingsverbod voor duiven even opgeheven

door Emile van Aelst

Laten we eerlijk zijn een of twee duiven is leuk, maar honderden op een plein of park wordt een poepzooi waar een kennel honden niet tegenop kan. Ook duiven hebben last van de gladheid en de kou. De kachel een graadje hoger zetten kan niet want ondanks de inbreng van de Partij voor de Dieren hebben de duiven geen 190 euro toeslag gekregen in de stookkosten. Daarom rest hun niets anders dan gezellig in het winterzonnetje dicht tegen elkaar te gaan zitten om warm te blijven.

Nee zonder dollen, toevallig viel mijn oog er op toen ik langs reed dat er honderden duiven op het dak van de Lido zaten. Gelijk hebben ze, even lekker warm worden in de zon. Eigenlijk zijn het gewoon luie overwinteraars. Wel lekker in het zonnetje zitten maar te lui om er een stuk voor te vliegen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 18 december 2022 - 7:58

En geen meeuw te bekennen…

Reply
Hans 18 december 2022 - 21:15

Alle duifjes op de Dam verbleken bij de duifjes op het dak. Hans

Reply
די מריו 18 december 2022 - 22:02

whahahahha, humor….

Love As Always
Dimario

Reply
Nicky 19 december 2022 - 15:52

Geweldig! Jij maakt ook overal een mooi verhaal van.

Reply
rietepietz 19 december 2022 - 21:11

Toen ze om die 180 energie Euro toeslag vroegen zeiden ze bij de gemeente “dat ze het dak op konden”en dat deden ze dan ook.

Reply

Plaats een reactie