Home Overig PC druk aan het werk, vanaf maandag weer nieuwe blogs

PC druk aan het werk, vanaf maandag weer nieuwe blogs

door Emile van Aelst

Even korte update vanaf de laptop over de crash met mijn PC. Bleek dus duidelijk dat dat D schijf op sterven na dood was. Vrijdag is de computer hele dag zelf bezig geweest het probleem op te lossen in de hoop dat ik zo min mogelijk kwijt ben. Gelijk nieuwe schijf besteld en vanmorgen opgehaald. Die wordt er morgenavond ingezet.

Voor zover duidelijk hebben we alles op de D schijf kunnen redden en ben ik nu bezig om hele inhoud ruim 1TB op een andere schijf te zetten.  Ben nu in gedeeltes van alles over aan het zetten. Alleen aan tekst en muziekfragmenten was hij al 8 uur bezig en dan moeten foto’s en filmpjes nog. Komende week dan alles op de nieuwe schijf gaan zetten en een gedeelte nu maar eens in de cloud gaan zetten 🙁

Nou ja nog even doorpezen, nou ja meer kwestie van geduld hebben, en dan de draad weer oppakken.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 20 november 2022 - 8:02

Ik heb twee data schijven in mijn PC. Ene van twee terra intern, en de andere van twee terra extern er aan hangen. Synchoniseren gaat via een programma vanzelf. Mocht een van de twee schijven defect raken hab ik ook nog een maandelijkse back-up. Better safe then sorry.

Reply
Fred Oudshoorn 20 november 2022 - 8:50

Zelfde hier, ik maak wekelijks een externe back up van al mijn bestanden. De cloud is prima, maar vertrouw voor waardevolle bestanden vooral en alleen je eigen back up.

Reply
די מריו 20 november 2022 - 11:48

Ik hoop maar dat Leiden hier rekening mee houdt en niets belangrijks laat gebeuren, want anders missen we dat…

Love As always
Dimario

Reply
Suskeblogt 20 november 2022 - 13:20

Succes gewenst hiermee.

Reply
rietepietz 20 november 2022 - 15:31

Oeps, realiseer me dat ik weer flink achter loop met spul naar een externe schijf over zetten. Is het prima weer voor dus maar meteen doen denk ik.

Reply
Nicky 9 december 2022 - 15:35

Oh, man. Wat een ellende is dat toch altijd.

Reply

Plaats een reactie