Home Natuur Tuin winterklaar maken

Tuin winterklaar maken

door Emile van Aelst

Met het mooie weer van de afgelopen week heb je meer het idee om voorjaarsplantjes te kopen dan je tuin winterklaar te maken. Zelf ben ik snel klaar met mijn terras winterklaar te maken, ik trek er wat dooie planten uit en kan dan bijna niet wachten op het voorjaar om er nieuwe in te zetten.

Ik reed door Leiderdorp en zag uit mijn ooghoek dat er iemand bezig was zijn voortuin winterklaar te maken, zonder zich echt in te spannen. Ik ben dan zo’n gek die even terugrijdt om te gaan kijken.

Dat gaat handig zo zei ik. Ach ja het moet omgespit worden, het is mooi weer en ik heb de tijd, dus dan gaat dit perfect.

Geweldig om te zien hoe de graafmachine de hele voortuin aan het omspitten was.

Ik vroeg mij naderhand alleen af, zou hij de overtollige aarde nu ook met die vrachtwagen afvoeren ?

De tuinman vertelde dat hij nog veel meer graafmachines en dergelijke heeft. Misschien toch maar eens informeren wanneer hij groot onderhoud gaat doen en alles aan het werk is 🙂

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 30 oktober 2022 - 8:30

Haha, en dan zeggen ik heb de hele dag gewerkt…

Reply
Yova 30 oktober 2022 - 9:54

Ik kan ook niet wachten op voorjaar. Herfst kunnen ook mooi zijn. Bij mij zit nog erin. Alleen hangbakken is allang dood. Weg gehaald. Alleen in potten niet staan nog in de bloei. Grappig filmpje om te zien. Kleine graaf ding. Leuke foto’s en filmpje. Fijne dag.

Reply
די מריו 30 oktober 2022 - 11:30

Ik voel toch weer een logje aankomen. Ik denk dat jij hem wel kunt overhalen.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 30 oktober 2022 - 15:38

Maar wel hártstikke slim gedaan, leuk gespot.

Reply
Nicky 1 november 2022 - 9:16

Hahaha! Geweldig!

Reply

Plaats een reactie