Home Maatschappij Jasper Wanders loopt op blote voeten van Kwintsheul naar Borger om de strijd tegen Alzheimer te steunen

Jasper Wanders loopt op blote voeten van Kwintsheul naar Borger om de strijd tegen Alzheimer te steunen

door Emile van Aelst

Tussen de tientallen berichten per dag over acties en goede doelen springt er zo nu en dan een uit die extra aandacht vraagt of je aan het denken zet. Vanmorgen las ik dat Jasper Wanders vandaag op blote voeten van Kwintsheul naar Borger gaat lopen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Alzheimer.

Jasper is vanmorgen gestart vanuit Kwintsheul in het Westland en loopt naar zijn moeder in het Drentse Borger.

Jasper zijn moeder heeft Alzheimer en woont op een zorgboerderij in Borger. Jasper vond dat hij iets moet doen om de strijd tegen en het onderzoek naar Alzheimer te steunen. Zo kwam hij op deze 240 km lange voettocht.

Ik wilde hem succes wensen en aandacht aan zijn actie geven en wist hem vanmiddag te spotten in de Munnikenpolder bij Leiderdorp.

Jasper loopt 50 tot 60 uur door zonder stoppen en hoopt zondagmiddag aan te komen in Borger. Meer informatie over zijn actie en de mogelijkheid te doneren vind je onder deze link.

Het is een behoorlijke tippel met vast veel hele saaie en rustige stukken.

Waar Jasper momenteel loopt kan je volgen via deze app. Hij liep alleen vanmiddag al een half uur voor op zijn schema, dus onderstaand schema klopt niet helemaal.

Mocht Jasper toevallig bij je in de buurt lopen vandaag of morgen en overmorgen loop even naar buiten en steun hem, maar het mooiste is natuurlijk een donatie voor zijn actie.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 28 oktober 2022 - 23:39

De app kan ik helaas niet openen. Ik weet dus ook niet of hij langs ons loopt. Want naast hem sponsoren is het natuurlijk ook nodig om hem te steunen.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 29 oktober 2022 - 8:09

Heel mooi dat je met dit verhaal ook zijn tocht hiertegen steunt.

Reply
rietepietz 29 oktober 2022 - 20:50

Tja, ik heb nooit zoveel met dit soort goedbedoelde acties. als ik iets wil doneren hoeft niemand daar z’n voeten voor kapot te lopen of te fietsen of weet ik veel. Hij kan beter z’n moeder lekker een paar uur mee naar buiten nemen daar heeft ze iets aan , voor haar komt er toch niet tijdig iets uit al die onderzoeken. Of klink ik nu erg wrang!

Reply
Hans 29 oktober 2022 - 21:35

Een nobel doel om te steunen en een hele prestatie. Hans

Reply
Nicky 1 november 2022 - 9:15

Ik vind dat met schoenen aan al een hele prestatie.

Reply

Plaats een reactie