Home 3 October/Leids Ontzet 30e Mini Koraal met een nieuwe opzet

30e Mini Koraal met een nieuwe opzet

door Emile van Aelst

De 30e Minikoraal was op alle vlakken wennen. Na dertig jaar geen Eric Filemon meer in de rol van Burgemeester Van der Werf. De presentatie was dit jaar in handen van Marc Montagne die uiteraard bijgestaan werd door K&G3  onder regie van René Leckie en het koortje met Annefleur, Anneleen en Lizette.

Helaas geen fotoslideshow onder dit artikel want er is ergens een storing in mijn fotoprogramma. Kon nog net mijn filmpje downloaden en plakken en daarna deed hij niets meer. Hopelijk een tijdelijke storing en geen crash. Tot 02.00 uur bezig geweest te proberen het probleem op te lossen en ook liep elke keer de pc vast. Heb ik altijd met dit soort dagen 🙁 UPDATE zaterdagmiddag 13 uur alles opgelost dankzij de snelle hulp van Ivo Wijnen die op afstand mijn problemen heeft opgelost. Snel alsnog een slideshow gemaakt, maar geen tijd het artikel verder alsnog aan te passen. Ivo je bent een superheld en goede vriend.

Ik denk dat ik het maar beperk tot de losse foto’s hieronder die aanklikbaar zijn om te vergroten en het filmpje. Hoop dat het opgelost kan worden.  Ach ik vind wel een oplossing, zal wel extra werk en tijd kosten, maar ja ik schijn aardig te kunnen multitasken. Tenminste dat legde fotograaf Taco van der Eb vast.

Wel wil ik nog even iemand noemen en complimenten geven. Dit jaar zou Jochem Myjer niet meer komen dat wisten we, alleen hoe los je dat op. Geweldig hoe de 11 jarige Chris Juffermans in de huid van Jochem Myjer kroop en het La la la Leiden zong, ik vind het knap en lef hebben.

Dat vonden zijn medeleerlingen ook.

Er werd ook afscheid genomen van Eric Filemon die na 29 jaar stopt met zijn rol van burgemeester Pieter van der Werf.

Het was hoe dan ook en geweldige Minikoraal en ook de inbreng van de Jeugd Theaterschool is een leuke aanwinst.

Helaas houd ik het op een noodgedwongen kort bericht. Gelukkig werkte het filmpje nog.

Gelukkig dus toch nog een fotoslidesshow.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 1 oktober 2022 - 7:22

Leuk die enthousiaste kinderen en dan ook nog dat mooie weer erbij.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 1 oktober 2022 - 8:07

Wat een feest zeg, super. Ik zing ook La la la Leiden…

Reply
rietepietz 1 oktober 2022 - 15:52

Je zou er grijze haren van krijgen…. oh wacht ff, dat hoeft al niet meer. 😉

Reply
Nicky 10 oktober 2022 - 8:58

Oh, man! Wat een stress! Gelukkig kwam het goed. Leuk dat jij ook eens op de foto staat!

Reply

Plaats een reactie