Home Centrum Geweldige opbrengst Singelparkdiner voor Issoria Hospice & Thuis

Geweldige opbrengst Singelparkdiner voor Issoria Hospice & Thuis

door Emile van Aelst

Het Singelparkdiner afgelopen zomer was de opvolger van Leiden Culinair dat na 30 jaar wel aan vervanging toe was. Geen eten en drinken meer op een plein, maar genieten van verschillende kleine gerechtjes tijdens een Singelparkwandeling.

Er was nog een groot verschil je moest van te voren een kaartje kopen om de wandeling en de proeverij te kunnen meemaken. De opbrengst kwam geheel ten goede aan het Leidse Issoria Hospice & Thuis. Nadat alle kosten en rekeningen betaald waren kon deze week de opbrengst voor Issoria bekend gemaakt worden.

Voor de cheque uitgepakt en aangeboden werd aan Robert Jan Stoop, voorzitter vrienden van Issoria, werd er onder het genot van een glaasje teruggekeken op het geslaagde Singelparkdiner.

Het was voor Robert Jan Stoop spannend wat de uiteindelijke opbrengst was, de organisatie had het goed geheim gehouden voor hem.

Er was een schatting gemaakt wat het Singelparkdiner zou kunnen opbrengen, maar dit bedrag had de organisatie nooit verwacht.

Logisch dat zowel bestuur als Robert Jan Stoop heel blij waren met deze opbrengst en terecht trots poseren voor de foto.

Er was alleen een klein probleem, hoe krijg je zo’n cheque op de fiets mee naar huis 🙂

 

Tegen Sleutelstadverslaggever Chris de Waard vertelde voorzitter Thijs Hemmes dat er zeker weten volgend jaar weer een Singelparkdiner komt.

Robert Jan Stoop benadrukte hoe blij Issoria met dit bedrag is en hoe hard dit soort giften helaas nodig zijn om goede en voor iedereen toegankelijke zorg te verlenen.

Een geweldige opbrengst en goede berichten dat er volgend jaar weer een Singelparkdiner komt.

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 18 september 2022 - 7:27

Dat is inderdaad een mooi bedrag, een win-win situatie voor iedereen… Proficiat.

Reply
די מריו 18 september 2022 - 9:46

Mooi hoor, wat een bedrag zeg. Dat komt vast goed terecht.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 18 september 2022 - 16:28

Zo’n Hospice doet héél goed werk dus dat geld komt goed terecht.

Reply
Nicky 20 september 2022 - 9:14

Wat een mooi bedrag! En dat komt zeker goed terecht.

Reply

Plaats een reactie