Home Centrum Dubbel feest bij presentatie herfstnummer LEVEN Magazine

Dubbel feest bij presentatie herfstnummer LEVEN Magazine

door Emile van Aelst

De presentaties van het glossy magazine LEVEN zijn altijd weer een feestje, maar deze presentatie was het dubbel feest tijdens de presentatie in restaurant Het Prentenkabinet in Leiden. Exact op de dag van de presentatie bestond LEVEN 17 jaar, daarnaast viert Het Prentenkabinet deze maand haar 25 jarig bestaan.

De weersverwachting was niet al te best, dus de presentatie zou binnen gehouden worden.

Tja je kan niet altijd van de verwachtingen uitgaan, het was schitterend weer.

Ik ga niet alles en iedereen benoemen want dan vergeet je altijd de belangrijkste. Daar kom je altijd pas achter als je ze op een later tijdstip tegenkomt en ze heel vriendelijk, doch duidelijk vragen waarom ze niet genoemd waren 🙂

Ik haal er toch een paar naar voren en dan voornamelijk over kunst, zoals Dorpsmarketeer Oegstgeest Marjolijn van der Jagt en Wolkers biograaf Onno Blom.

Oktober is namelijk de Wolkersmaand in Oegstgeest en zeker aan te raden eens op de site te kijken voor het uitgebreide programma.

Als we het toch over kunst hebben. Volgende week is de Kunstroute Leiden. In dat weekend kan iedereen een kijkje nemen niet alleen in museum de Lakenhal, maar ook in tientallen Leidse ateliers en galerieën. In het Kunsthuis is een overzichtsexpositie van Casper Faassen. Eigenaren Henk-Jan en Annemarie Mulder vertelden er alles over aan Jacky Weeber van Stadshotel Rembrandt.

In deze uitgave van LEVEN heel mooie foto’s gemaakt door kunstfotograaf Saskia van der Linden. Bij haar foto’s twijfel je of het foto’s of schilderijen zijn.

Bij een presentatie in Leiden komen uiteraard meer Leidenaren op af dan als het ergens dieper de regio in is. Schrijver Jeroen Windmeijer zien we ook steeds vaker op de presentaties.

Henriette van Baalen advocaat en partner bij De Clercq advocaten en notarissen had ook tijd gevonden even langs te komen samen met Management Assistent Wilma Terpstra.

Nog even terug naar kunst en cultuur. In deze LEVEN ook een interview met Cultuurmakelaar Guido Marchena.

De presentatie was wel binnen in het restaurant.

Samen met restauranteigenaar Martin van Ham onthulde uitgever Sander Pardon de cover van het herfstnummer.

Een mooie cover gemaakt door Casper Faassen.

Het eerste exemplaar was voor Martin van der Ham.

Traditiegetrouw deelde hoofdredacteur Gerda Schukking zelf de nieuwe LEVEN uit.

Daarna kon iedereen gaan bladeren waar het artikel of advertentie staat dat over jou of je bedrijf gaat.

Ik moest snel door naar een andere presentatie, maar maakte gelukkig toch nog genoeg foto’s om in een slideshow te verwerken.

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

די מריו 17 september 2022 - 7:52

Mooi toch, al die stralende mensen.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 17 september 2022 - 8:00

Sakkerdjie, is het alweer zover…. Ik heb even een sprongetje gemaakt naar fotowerk van Saskia van der Linden. Wauw, daar zitten mooie foto’s bij. Sommigen lijken wel echt geschilderd.

Reply
Nicky 20 september 2022 - 9:10

Herfst? Daar ben ik nog helemaal niet aan toe, eigenlijk. Moet dat?

Reply

Plaats een reactie