Home 3 October/Leids Ontzet Sinterklaas, 3 Octoberoptocht bij de Plantage en nog veel meer, best wel veel prikkels in september

Sinterklaas, 3 Octoberoptocht bij de Plantage en nog veel meer, best wel veel prikkels in september

door Emile van Aelst

Even een korte blog vandaag ik heb wat, om maar een modern begrip te gebruiken, erg veel prikkels deze week 🙂 Wat betreft prikkels, ik heb vorige week mijn Punthoofd opgehaald die ik kocht op een expositie van ‘Uit de Kunst’ , door kunstenaars met een beperking. Ik ben er nog steeds blij mee, als ik het idee heb teveel prikkels te krijgen dan kijk ik naar het beeldje en denk uhhhmm valt best mee eigenlijk hij heeft er meer.

Vanavond heb ik een vergadering, nou ja plannen op een rijtje zetten met een biertje erbij, over de 3 Octoberoptocht bij de Plantage.

We gaan er na twee jaar corona weer een geweldig feest van maken voor, tijdens en na de optocht. Optocht kijken bij de Plantage is al een feest op zich. Eerdaags meer daarover en wat er allemaal gaat gebeuren.

Ik had vandaag een heel bijzondere ontmoeting met iemand die een paar dagen op werkbezoek was in Leiden.

Wat Sinterklaas deze week in Leiden deed dat lees je morgenavond. Tipje van de sluier iets met zekerheid en cadeautjes 🙂

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 14 september 2022 - 6:52

Jij krijgt vast met zekerheid geen cadeaus. 😉 Ik ben wel benieuwd naar de aankomende logjes.

Love as always
Dimario

Reply
Sjoerd 14 september 2022 - 7:49

Jeetje, hier ligt de kerst al bij de tuincentra, kom jij met Sinterklaas aan. Ik was die kerel alweer helemaal vergeten…

Reply
rietepietz 14 september 2022 - 18:53

Is Sinterklaas hier helemaal in z’n uppie?

Reply
Nicky 20 september 2022 - 8:55

Leuk beeldje! En oeh! Hij is er weer! Kan wel kloppen want er zijn ook weer volop pepernoten.

Reply

Plaats een reactie