Home Centrum Kabouter Elmer bindt strijd aan met fake kabouters

Kabouter Elmer bindt strijd aan met fake kabouters

door Emile van Aelst

De laatste keer dat ik bij Elmer langs ging was de tuin wat verwaarloosd en had ik het idee dat Elmer op wereldreis was. Ik reed gisteren langs het plantsoen en dacht laat ik eens kijken of ik hem nu wel thuis tref.

Helaas hij was weer niet thuis. Nadat ik drie keer gebeld had, heb ik ook nog een paar keer op de deur geklopt. Ik kan mij namelijk indenken dat er allemaal grapjassen zijn die belletje trekken en dat hij daarom niet meer opendoet, vandaar dat ik ook maar op de deur geklopt heb.

Wel viel mij iets nieuws op wat ook vragen oproept. Er waren twee fietsenrekken in de tuin geplaatst. Wat ik mij nu afvraag, een rek is natuurlijk voor Elmer, maar voor wie is dat tweede fietsenrek. Zou het voor bezoek zijn of heeft Elmer een vriendje of vriendinnetje.

Ik denk dat Elmer aan het werk is, we zitten natuurlijk volop in de eikeltjestijd. Hij zal waarschijnlijk eikeltjes aan het rapen zijn, want het pad lag vol met eikeltjes zonder dat er een eikeltjesboom in de buurt staat.

Maar een ding is duidelijk, Elmer heeft een hekel aan neppe kabouters en wil die ook niet in zijn tuin hebben.

Ik zal eerdaags eens briefje achterlaten of hij al plannen heeft nog iets aan 3 oktober te gaan doen.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Sjoerd 29 augustus 2022 - 7:49

Blijft de vraag, waar is Elmer…

Reply
די מריו 29 augustus 2022 - 13:02

Ik hoop dat je hem snel een keer aantreft.

Love As Always
Dimario

Reply
rietepietz 29 augustus 2022 - 16:10

Het moet met jouw relaties toch niet moeilijk zijn om achter de verblijfplaats van Elmer te komen? Laat ons niet in onzekerheid hé!

Reply
Eigenheimer 29 augustus 2022 - 20:28

Het wordt een soort Banksy…. Wie of waar is Banksy uh Elmer?

Reply
logbankje 29 augustus 2022 - 23:25

Kabouter Elmer, toch niet met de Noorder kabouter zon vertrokken.
Fake trollen hebben daar niets te zoeken om te zieken. Hans

Reply
Maarten 30 augustus 2022 - 13:01

Die komt wel weer terug… Zou jij het in de afgelopen warme periode leuk hebben gevonden daar te verblijven, temidden van al die zonnende groepjes schreeuwende studenten ? Nee, te zien aan de lege fietsenrekken is hij met zijn vriendinnetje ( of vriendje, LHBTIQ+K) een wereldfietsreis aan het maken

Reply
W.i.m. 30 augustus 2022 - 13:09

Nee hoor, geen zorgen, hijzij is even weg tot na de zomerse studenten-activiteiten van El Cid en daarna. Zou jij het leuk vinden daar in de afgelopen warme periode te hebben moeten wonen temidden van de vele groepjes zonnende en schreeuwende studenten? Nee, kijk maar naar de lege fietsenrekjes: hij is met zijn vriend(innet)je (KLHBTIQ+) een lange fietsvakantie aan het houden.

Reply

Plaats een reactie