Home 3 October/Leids Ontzet De Rijdende Geus is weer van stal gehaald

De Rijdende Geus is weer van stal gehaald

door Emile van Aelst

De tijd vliegt, over twee weken gaat de Rijdende Geus alweer door Leiden rijden en over zes weken is het 3 oktober. Je moet er met deze temperaturen niet aandenken, maar het schiet echt op. Wie weet krijgen we weer net zo’n warme 3 oktober als in 2011 toen je 3 oktober kon vieren in je korte broek. Uiteraard zijn de voorbereidingen alweer in volle gang en ook het mobiele informatiepunt, de Rijdende Geus, is weer van stal gehaald.

De Rijdende Geus staat gestald in Rijnsburg en werd vorige week weer opgehaald. Eerst ging hij even bij Arriva door de wasstraat, want hij zag er niet meer uit.

Na zijn wasbeurtje reed hij schoon de garage weer uit.

Vanaf 3 september gaat de Rijdende Geus weer rondrijden. Bij de Rijdende Geus kan je terecht om merchandise te kopen, lid te worden van de 3 October Vereeniging of je lidmaatschapgegevens aan te passen. Verder is er alle informatie over het Feest der Feesten te krijgen.

Terwijl ik dit schrijf komt spontaan het meest bekende 3 oktobernummer  ‘1, 2, 3 October ‘ van Rubberen Robbie in me op. Niet vreemd natuurlijk en laat nou ook de Rijdende Geus precies driemaal op een foto in beeld zijn. Duidelijk één twee drie October 🙂

Momenteel wordt de Rijdende Geus helemaal nagekeken en komen er nieuwe sponsorstickers op.

De eerste standplaats is zaterdag 3 september op het Garenmarktplein.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Nicky 22 augustus 2022 - 11:23

Was die Rijdende Geus niet bedacht in corona-tijd? Ik vind het altijd wel grappig dat sommige dingen bleven na corona.

Reply
Bas 22 augustus 2022 - 13:06

een heel leuk idee

Reply
rietepietz 22 augustus 2022 - 15:54

Ik dacht nét als Nicky dat de bus een corona overblijfsel is!Niets mis mee natuurlijk.

Reply
Yova 24 augustus 2022 - 7:11

Leuke stal bus eruit gehaald. Nu kunnen weer gebruiken. Rietepietz zegt had corona overblijfsel erover gehouden. Toch beter geworden. Knap opgekapt deze vrouw. Veel succes voor deze mensen.

Reply

Plaats een reactie