Home Natuur Bij 40 graden even geen blog

Bij 40 graden even geen blog

door Emile van Aelst

Toen ik ongeveer 20 jaar geleden begon met mijn blog, nam ik mij voor elke dag een  blog te maken en dat is aardig gelukt. Gekscherend zei ik wel eens, er komt elke dag iets op tenzij het plus of min 40 graden is. Vandaag was dat dus voor het eerst in de 20 jaar bloggen 40 graden. Gelukkig is het dankzij de airco lekker koel in de auto, je zat eigenlijk in de auto beter dan buiten of thuis 🙂

Het is maar goed dat ik net die 40 graden gezien had want even later koelde het alweer snel af.

Ik denk dat de komende dagen er niet te grote en ingewikkelde blogs op komen, want ik zit liever buiten of in de auto dan binnen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

logbankje 20 juli 2022 - 1:04

Het is zeker warm, vandaag hier in huis 28 graden en op de gevel 45 graden gemeten.
Groet aan Happy, dat de warmte dragelijk is. Hans

Reply
Sjoerd 20 juli 2022 - 7:23

Ik heb gelukkig een warmtepomp en hou het binnen op 24 graden…

Reply
Suskeblogt 20 juli 2022 - 9:02

Vandaag is het alweer ander weer. Dat doet deugd na die hitte van de afgelopen dag.

Reply
די מריו 20 juli 2022 - 13:48

Nou 40 is het hier niet geweest, hooguit 39. En dan geldt het niet.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 20 juli 2022 - 19:04

Het is in huis nu 26 graden ondanks dat ik alles dicht heb overdag maar het is nog te doen hoor. Zal even iets meer tijd nodig hebben om de stenen weer af te koelen maar dat komt goed, het warmt in ieder geval niet meer op.

Reply

Plaats een reactie