Home Leiden Hart Voor De Zaak, de samenleving en je gasten

Hart Voor De Zaak, de samenleving en je gasten

door Emile van Aelst

Je hebt wel eens van die feestjes die helemaal kloppen, vanaf het moment dat je aankomt totdat je weg gaat. Doordat het land twee jaar op slot heeft gezeten, kwamen ook dit soort feestjes niet meer voor. Het was heerlijk om weer eens mee te maken. Het feest was ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van communicatie/reclame bureau Hart Voor De Zaak en gelijk ook als een soort opening van hun nieuwe pand op voormalig Vliegveld Valkenburg. Dat je welkom was bleek al bij de ingang van het vliegveld, waar iemand stond die je welkom heette en een kaartje had met de route hoe je bij het bedrijf kwam en waar je kon parkeren. Het zijn misschien kleine dingen, maar het voelt wel prettig. Ik zette mijn auto neer en dacht gelijk dit wordt gezellig.

Bubbels bij aankomst zie je bijna overal, maar in deze champagnehoepels geeft het net dat beetje extra.

Behalve dat er een grote tent stond, zat ook het weer mee.

Ik reed weg uit Leiden en dacht dat wordt regen zometeen, in Valkenburg scheen de zon volop.

Hart Voor De Zaak is een puur Leids bedrijf die noodgedwongen heeft moeten verhuizen naar voormalig vliegkamp  Valkenburg.  Bijna elke Leidenaar heeft jarenlang de slogan ‘Moeten ze bij u zijn? Dan moet u bij ons zijn.’  wel gezien op het pand aan de Lammenschansweg. Dat het om echte Leidenaars gaat bleek ook wel uit de kermisattractie ‘de Kamelenrace’ die was ingehuurd. Ik weet niet hoe het in andere steden is, maar in Leiden is het een van de topspelen op de 3 Octoberkermis.

De gasten konden onbeperkt spelen en voor de snelste speler stond er een 51 inch Oled TV klaar.

Het was natuurlijk een sta party, maar voor wie wilde zitten stonden er grote lounge banken.

Bij verschillende bars was van alles te krijgen, zoals diverse wijnen, een speciale cocktailbar en zelfs diverse soorten koffie waren te bestellen. Bier lag klaar in grote koelteilen, kortom het ontbrak niemand aan iets.

Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd door All Class Catering & Events.

Omdat Hart Voor De Zaak diverse organisaties en instanties steunt zoals bijvoorbeeld Diok Rugby Leiden, ZZ Basketball Leiden en Xenia Jongeren Hospice waren er veel, voor mij, bekende Leidenaren. Alhoewel erg veel Leidenaren natuurlijk wel ZZ Coach Geert Hammink kennen. Helaas gaat hij komend seizoen in Duitsland werken. Dat het in goed overleg gegaan is blijkt wel uit het feit dat er gezellig werd geborreld met ZZ bestuurders of sponsorvertegenwoordigers zoals Marcel Verburg en Michael Breel.

Ook bekenden van buiten Leiden zoals voormalig spindoctor en staatssecretaris Jack de Vries.

Even binnenkijken in het nieuwe pand dat zoveel mogelijk duurzaam en met hergebruikt meubilair is ingericht.

Mooi zo’n aparte spreekkamer.

Er werken tegenwoordig zoveel mensen dat een lange tafel om te lunchen een noodzaak is.

Echt een mooi en ruim ingericht pand, waar natuurlijk basketballen om in de pauze even een balletje te gooien niet mogen ontbreken, of zouden het speciale kampioensballen zijn  🙂

Hart Voor De Zaak wilde geen cadeaus hebben, maar had de genodigden gevraagd iets te schenken aan Matchis, Het Nederlands Centrum Voor Stamceldonoren. 

Ramses Braakman was blij dat zijn gasten samen een mooie bedrag hadden gegeven en hij Bert Elbertse, Manager Donorrelaties en Communicatie, een cheque van 7.500 euro kon overhandigen.

Het was echt genieten weer eens zo’n feest waar alles klopte. Dat kwam natuurlijk ook doordat de crew van Anke van Elteren, Het Idee  Evenementen/ Promolooks, zorgde dat iedereen het naar zijn zin had.

Heerlijk dat dit soort feesten weer kunnen en gegeven worden.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 4 juli 2022 - 23:01

Zoveel vrolijke gezichten, dan moet het wel goed zijn.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 5 juli 2022 - 7:33

Super als het zo ook kan….

Reply
rietepietz 5 juli 2022 - 19:33

Maar met al die inhaal party’s kom jij gewoon niet meer thuis. 😉

Reply
Nicky 9 juli 2022 - 16:23

Mooi pand, mooie donatie en een mooi feestje. Wat wil een mens nog meer?

Reply

Plaats een reactie