Home Natuur Langste dag van het jaar en ik kom tijd te kort

Langste dag van het jaar en ik kom tijd te kort

door Emile van Aelst

Soms vraag ik mij wel eens af hoe ik het voor elkaar krijg, vandaag bijvoorbeeld is het de langste dag van het jaar en ik kom tijd te kort. Ben benieuw hoe dat zal gaan op de kortste dag van het jaar. Maar om toch een beetje in het teken van de dag te blijven maar een paar zonsondergang foto’s.

Het duurde vandaag natuurlijk extra lang voor hij onder was om precies te zijn pas 22.06 uur

Er zijn natuurlijk van die slimmerikken die zeggen dan had je eigenlijk moeten beginnen met een foto van de zonsopgang. Die foto zal je bij mij niet snel zien, of ik moet hem gemaakt hebben net voor ik naar bed ging. Nee zonsondergangen fotograferen vind ik toch gezonder.

Het blijft een mooi gezicht de son in de see sien sakken zoals ik ooit in Zandvoort hoorde en nooit meer vergeten ben. Naast me stond een stel en ik hoor haar nog zeggen, “Hee Jahhhn hier ken je de son goed in de seee sien sakken”.

Hieronder wat voorbeeldjes van hoe en waar we ,s nachts de zon opbergen.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 21 juni 2022 - 23:03

Prachtig, maar ik zal je uit de droom helpen. Dit is niet de langste dag. Dit is de dag dat het het langst licht is. De dag duurt evengoed 24 uur.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 22 juni 2022 - 7:06

Doe mij toch echt maar de opkomende zon…

Reply
rietepietz 22 juni 2022 - 19:18

Prachtige beelden, bij mij zou je inderdaad eerder de opkomst tegenkomen, maar dan zou ik een betere fotograaf moeten zijn.

Reply
logbankje 22 juni 2022 - 21:37

De hele dag niks doen, nou dan duurt de zonsondergang nog langer.
Wel heel mooie foto’s. Hans

Reply
Nicky 23 juni 2022 - 14:26

Prachtig. Als je het heel druk hebt, wordt je daar juist helemaal zen van.

Reply

Plaats een reactie