Home Leiden Kikker discussie, het leek wel een debat in de tweede kamer

Kikker discussie, het leek wel een debat in de tweede kamer

door Emile van Aelst

Ik spreek en versta een paar talen, dat kan altijd van pas komen. Helaas spreek en versta ik geen kikkers dat is dan weer jammer, maar het zat bij ons op school niet in het pakket. Ik liet Happy uit en hoorde een partij kabaal, het deed mij denken aan sommige discussies in de tweede kamer.

Ik hoorde duidelijk een bepaalde blaaskaak die door bleef tetteren terwijl de anderen op hoge toon er tegenin gingen.

Het jammere was dat ik ze wel hoorde maar niet zag. Ik dacht dat dat alleen voorkwam bij vogels als je ’s nachts bij het licht worden de kroeg uit kwam en overal om je heen vogels hoorde. Je hoort ze wel, maar je ziet ze niet heb ik vroeger heel wat keren gezegd 🙂

Ik spreek dus geen kikkers, misschien horen jullie wel waar ze het over hebben.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 8 juni 2022 - 6:53

Hebben ze mooi in de maling genomen LG. Dit is namelijk het kabinet, die versta je ook niet, want die draaien altijd om het onderwerp heen zonder iets te zeggen. Als je ze nodig hebt, zie je ze ook niet. En een hoop gekwaak, maar iets zinnigs komt er toch nooit uit.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 8 juni 2022 - 7:50

Twee kikkers kunnen al een heel orkest vervangen…

Reply
rietepietz 8 juni 2022 - 20:51

Ze waarschuwen elkaar voor jou, dat is toch wel duidelijk!

Reply
Nicky 9 juni 2022 - 16:23

Pom pom pom, ai ie a. Pom pom pom, ai ie a.

Reply

Plaats een reactie