Home Centrum Festivalseizoen begint weer, Boonekamp is er klaar voor in Leiden en de regio

Festivalseizoen begint weer, Boonekamp is er klaar voor in Leiden en de regio

door Emile van Aelst

Niet alleen het publiek en de organisatoren kijken uit naar alle komende festivals en evenementen, ook bij Boonekamp Drankengroothandel begint alles weer op gang te komen. Eerlijk is eerlijk het waren natuurlijk twee Kl… jaren, waarbij de groothandel zo goed als stil stond. Ondanks alle tegenslagen is Boonekamp toch weer sponsor bij vele evenementen en festivals. Ik vroeg mij af of dat wel kon na alle ellende. Ach joh het ligt achter ons, we leven nog en vooral we vinden al die festivals zelf zo leuk lachte Sabine Boonekamp toen ze deze week het contract met Stadsfestival de Lakenfeesten en Het Singelpark diner tekende. Ook bij het ondertekenen van het contract werd weer duidelijk hoe blij iedereen is dat we weer kunnen gaan genieten van alle evenementen deze zomer. Zowel Nilles Raken, organisator Stadsfestival De Lakenfeesten, als ook Thijs Hemmes en Rob van Marwijk van  het Singelpark Diner verwachten dat dit daverende Lakenfeesten gaan worden.Voor Sabine Boonekamp en haar team is dit het begin van een lange en drukke festivalzomer. Ze werken pak’m beet in de driehoek  Rotterdam, IJmuiden en Utrecht.  Behalve de Lakenfeesten  zijn ze ook sponsor van bijvoorbeeld Werfpop in De Leidse Hout, Puur Festival in park Landskroon en Trekkertrek Familiedag in Koudekerk.Ik loop wel vaker even binnen bij Boonekamp en het valt me altijd weer op hoe lekker iedereen samenwerkt, het is wat dat betreft duidelijk echt een van oudsher familiebedrijf.

 

Na het ondertekenen van de contracten werd de wijn uitgekozen die tijdens het Singelpark Diner geschonken gaat worden. Ik dacht ik maak even een foto alsof er aangewezen wordt wat er mee gaat of zoiets. Nou maak die foto maar niet, hier druipt echt het in scène zetten en poseren vanaf 🙂

Wijn kan je natuurlijk niet uitzoeken zonder te proeven, vandaar dat we naar de bar boven het magazijn gingen. De flessen en glazen stonden al klaar.

Ik heb er natuurlijk niets mee te maken, maar ach als ik er toch ben dan ben ik niet te beroerd even mee te proeven 🙂 We begonnen met de rosé.

Als je kaarten hebt gekocht voor het Singelpark Diner dan weet je in elk geval dat er niet alleen perfect eten is, maar ook over de wijnen goed is nagedacht.

Zowel de rosé, witte wijnen als de rode wijn zijn naar mijn idee echt geschikt voor het Singelpark Diner en voor iedereen lekker drinkbaar in een gezellige omgeving. Ik begreep dat er gelukkig nog kaarten zijn voor het Singelpark Diner. Het mooiste is, de volledige opbrengst van het Singelpark Diner komt ten goede aan Issoria Hospice & Thuis.

Laat de zomer maar komen, alle organisatoren en Boonekamp zijn er klaar voor.

De verre weersvoorspellingen beloven in elk geval mooi weer eind juni.

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 4 juni 2022 - 7:34

Dat moet wel een gezellige dag worden als het weer meezit er en goed nagedacht is over het eten en drinken.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 4 juni 2022 - 7:56

het is in ieder geval al een goed begin als je weet dat alles keurig verzorgd is

Reply
rietepietz 4 juni 2022 - 19:07

“Van je familiebedrijf moet je het hebben” zou ik zeggen in een variant op bekend gezegde.

Reply
Nicky 9 juni 2022 - 21:28

Ik heb echt zo’n medelijden met je. Je hébt het al zo druk. En dan moet je ook nog wijn proeven.

Reply

Plaats een reactie