Home Centrum De Slag om Leiden bracht ruim 43.000 euro op voor Issoria Hospice & Thuis

De Slag om Leiden bracht ruim 43.000 euro op voor Issoria Hospice & Thuis

door Emile van Aelst

Gisteravond brachten de deelnemers van de Leidse kennisquiz De Slag om Leiden ruim 43.000 euro op en Studentensociëteit Minerva rondde het af op 44.000 euro. Om vijf uur liep Minerva vol met deelnemers om mee te spelen met de negende editie van De Slag om Leiden.

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik onderweg of al geland in Spanje voor een weekje andere drukte 🙂 Ik had me voorgenomen om geen blog over De Slag te maken vanwege mijn vakantie en heel slim mijn camera thuis gelaten. Maar ja met een telefoon kan je ook fotograferen 🙂 Na de borrel begonnen we met de traditionele maaltijd met schnitzel en aardappeltjes.

Even een dinertje neerzetten voor alle deelnemers, met dank aan kok Tom Holswilder en zijn team, de Sligro en de studenten van Minerva.

Daarna de Slag om Leiden met dit jaar vragen over onze schooltijd in Leiden. Ik ging er niet van uit een verslag te maken en dat wordt het dus ook niet, maar de winnaar werd het Bonaventura College uit Leiden. Dat kan natuurlijk ook niet anders met allemaal schoolvragen 🙂

Hieronder een korte fotoslideshow, zijn wel telefoonfoto’s maar gaat om het idee. Let niet op de spelfouten in de tekst bij de foto’s, maar het ging even snel tussendoor. Ik ga een weekje de Spaanse zon en kroeg in en ben er volgende week weer. Alhoewel je weet maar nooit of ik nog iets schrijf.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 18 mei 2022 - 10:34

Dat is een heel mooi bedrag voor de Hospice

Reply
rietepietz 18 mei 2022 - 17:58

Daar kunnen ze weer even mee vooruit, zelfs als draait een hospice grotendeels op vrijwilligers er zijn natuurlijk tóch veel kosten.

Reply
Ger 19 mei 2022 - 9:38

Fijne vakantie, Emile!

Reply
Nicky 20 mei 2022 - 14:39

Da’s een hele mooie opbrengst! Fijne vakantie, LG! Geniet ervan!

Reply
Yova 22 mei 2022 - 7:30

Het is zeker hele mooie bedrag gehaald. Leuke filmpje te zien. Ik wens jou mooie week vakantie toe1 Geniet maar van!

Reply
Hans 22 mei 2022 - 12:08

De Slag om Leiden heeft zijn slag wel geslagen. Hans

Reply

Plaats een reactie